Knepent tap mot serielederen

Postet av Marius L. Larsen den 19. Jun 2022

(Tiller 3 - 4 Junkeren) TOBB ARENA SØR: Tiller hentet opp Junkerens ledelse to ganger, og var nære ved å få med seg poeng på overtid.

Tross iherdig innsats, ble det bare nesten for denne gjengen søndag ettermiddag.

* 0-1 etter 70 sekunder
* Fossli-frispark fra 25 meter
* Engviks første A-lagsmål
* To raske baklengs midtveis i andre omgang
* Frønes reduserte, Eggen holdt på å utligne på overtid

De blåkledde fra Tillerbyen fikk en verst tenkelig start mot serieleder Junkeren. Etter bare 70 sekunder scoret de på en heading fra et innlegg, og dette skulle være prosedyren for flere av kampens mål.

Tiller hevet seg umiddelbart, og etter 13 minutter kom responsen på lekkert vis. Kaptein Andreas Solstrand Fossli banket et frispark fra 25 meter i nærmeste kryss - dermed 1-1.

Men selv om Junkeren tok tilbake ledelsen på nok en heading og innlegg i feltet, hadde Tiller nok en respons like før pause. Denne gang var det Tillers tur å gjøre det samme. Erling Kleppo Vangen fant pannebrasken til Martin Engvik, som stanget inn 2-2 fra åtte meter.

Tiller kunne ha ledet

En morsom første omgang ble etterfulgt av en nervepirrende andre omgang. Først ble Robin Hermanstads skuddforsøk mot lengste hjørne så vidt reddet av keeper, og ikke lenge etterpå måtte Tiller-keeper Tor Solvoll i full strekk da han reddet et frispark.

Etter en drøy time fikk Tiller en ny stor målsjanse. Hermanstad gjorde forarbeidet og fant Elias Myrvågnes i feltet, men skuddet fra seks meter ble på et eller annet vis reddet av Junkerens målvakt.

I det 68. minutt scoret imidlertid gjestene. Tiller fikk ikke klarert et innlegg og Junkeren beholdt ballen inne i 16-meteren. Ballen ble deretter spilt ut mot siden der en umarkert hvitkledd spiller fikk styre inn 2-3 i lengste hjørne.

Sju minutter senere sto det 2-4 i målprotokollen, da nordlendingene økte ledelsen fra straffemerket.

Tiller ga seg uansett ikke, og de presset på for redusering. Den kom ett minutt på overtid. Tiller gjenvant ballen etter en corner og Andreas Druzkowski skjøt over en utrusende keeper og i tverrliggeren. Ballen ramlet ned på målstreken som Jonathan Smerkerud Frønes tuppet inn til 3-4.

Fire minutter på overtid kunne Nils Gunnar Barstad Eggen blitt den store helten, men headingen på corner fra Knut Kleppo Vangen endte like utenfor nærmeste stolpe.

En solid gjennomført kamp av Tiller endte dermed med ingen poeng.

Neste oppgjør er også vårens siste. Neste lørdag gjester blåtrøyene Bodø/Glimt 2.

Se høydepunkter fra kampen her (krever innlogging)

Søndag 19. juni 2022 kl.16.00
Gule kort Tiller: Nils Gunnar Barstad Eggen (57'), Tor Solvoll (74'), Lucas Kolstad (83')
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 200

Tor Solvoll, Sindre Olufsen, Nils Gunnar Barstad Eggen, Joakim Harsvik Alstad, Gard Ragnar Killingberg, Erling Kleppo Vangen, Andreas Solstrand Fossli (k), Elias Sandøy Myrvågnes, Knut Kleppo Vangen, Martin André Elverum Engvik, Robin Johansen Hermanstad.

56' Killingberg --> Andreas Druzkowski
64' Engvik --> Lucas Kolstad
71' Myrvågnes --> Jonathan Smerkerud Frønes
71' Alstad --> Niklas Danielsen Solem