Ute med hevet hode

Postet av Marius L. Larsen den 16. Jun 2022

(G19 Molde 4 - 1 Tiller) AKER STADION: G19 ga alt og litt til, men de klarte ikke å overliste de regjerende norgesmesterne torsdag kveld.

Denne gjengen representerte Tiller på en fantastisk måte i Molde. Takk for en flott cupdag, gutter!

* Gode Tiller-perioder uten uttelling
* Hardt straffet bakover
* Flott scoring av Stølan
* Tiller leverte en god kamp

Dagens hvitkledde spillere fra Trondheim sør opplevde et stort Molde-trykk innledningsvis, men trønderne sto godt imot det som kom.

Etter 13 minutter vartet keeper Tor Solvoll opp med en god redning, men det var lite han kunne gjøre da Molde tok ledelsen ti minutter senere etter et innlegg som havnet i feltet.

Tiller hadde en god periode mot pause, men de klarte ikke å skape de helt store målsjansene. Etter sidebytte var det faktisk sjanser begge veier, men kampen havnet i en større motbakke da Molde scoret to mål på like mange minutter etter at omgangen hadde rundet halvveis.

Så kom dagens store høydepunkt. I det 73. minutt mottok Edvard Stølan en perfekt pasning fra Lucas Kolstad, og alene med keeper lobbet Stølan ballen over en utrusende keeper og i mål til 1-3.

Jubelen stilnet ni minutter før full tid da Molde la på til 4-1, men dette var uansett ikke en kveld for å deppe. Tiller nådde 3. runde i G19-NM for første gang noensinne, og de ble beseiret av fjorårets norgesmester.