Før avspark: Tiller - Nardo

Postet av Marius L. Larsen den 8. Jun 2022

Kvinnelaget tar imot jumbolaget Nardo i et potensielt bananskall torsdag kveld.

Ruller toget videre på torsdag, eller blir det buss for tog?


Kampinformasjon

🏆 8. runde 2. divisjon kvinner avd. 5
🆚 Nardo
📅 Torsdag 9. juni 2022
⏰ Kl.21.00
🏟 TOBB Arena Sør
🎫 Gratis inngang
🎟 Åpent i Blåstua for sesongkortholdere
📲 @TillerFotball på Twitter


Kampsponsor:

Matchballsponsor:To nedrykk endte allikevel ikke med nedrykk

Tillers beste kvinner ønsker Nardo velkommen til TOBB Arena Sør og den åttende serierunden i 2. divisjon avdeling 5 denne torsdagskvelden.

De burgunderkledde fra Nissekollen har hatt en tøff start på sesongen, men dette er de vant til. Etter opprykket fra 3. divisjon i 2017, har de hatt plasseringer på 9., 8. og 8. (ingen sesong i 2020, journ. anm.). På de tre årene kapret de henholdsvis 12, 7 og 7 poeng.

De rykket egentlig ned i både 2018 og 2019, men berget på overtid grunnet andre lags prestasjoner som fikk følger gjennom divisjonen. I fjor fikk 2. divisjonsklubbene medhold i at ingen lag skulle rykke ned grunnet pandemien.

I år har de bare tatt to poeng på sine første sju kamper, og det var hjemme mot Herd (2-2) og borte mot Volda (1-1), men de fikk en spillemessig opptur mot Rosenborg 2, selv om det ble tap til slutt.


Siste fem seriekamper:
❌ Nardo 3 - 5 Byåsen KF
🔘 Volda 1 - 1 Nardo
❌ Nardo 4 - 5 Rosenborg-2
❌ Tynset 4 - 1 Nardo
❌ Nardo 2 - 3 Hødd


Spillerprofil - Hedda Stuedahl-Karlsen


Vi fortsetter ferden gjennom årets spillerstall, og denne gang har vi kommet til angriperen Hedda Stuedahl-Karlsen.

Hedda kom til Tiller fra moderklubben Heimdal foran 2018-sesongen, så dette er med andre ord hennes femte sesong i den helblå drakta.

Hun ble raskt en av spillerne å se opp for på det svært gode '04-laget, og i løpet av 2019-sesongen ble hun en del av A-laget på permanent basis.

Først og fremst er Hedda en vingspiller, men kan også bekle spissrollen. Hun er ekstremt glad i å gå på skudd.


Visste du at Hedda...

...er mellomst i en søskenflokk på tre, er norgesmester i futsal og har så langt scoret 112 Tiller-mål på 97 kamper (både ute og inne)?


Sju av sju

Dette blir den aller første gangen at Tiller og Nardo møtes i A-lagssammenheng på kvinnesiden. I flere år har gjestene fra Nissekollen vært høyere oppe enn de blåkledde, men for øyeblikket er det snudd på hodet.

For Tiller har prestert svært solid i de første sju kampene. De har ennå til gode å avgi poeng, men de vet at et potensielt bananskall mot en lavtliggende motstander ligger i bakhodet.

Forrige serierunde møtte de Tynset på bortebane, men gressunderlag var absolutt ingen hinder og Tiller vant til slutt 3-0 etter en meget god prestasjon.


Siste fem kamper:
✅ Tiller 9 - 0 Træff
✅ Tiller 6 - 0 Hødd
✅ Byåsen KF 0 - 2 Tiller
 Tiller 6 - 1 Herd
✅ Tynset 0 - 3 Tiller


Se tabellen i 2. divisjon avd 5 her


Tiller måtte klare seg uten toppscorer Vilde Winge Kristiansen i forrige kamp mot Tynset, da hun var slått ut av sykdom. Allikevel ble det en solid seier, noe som forteller om styrken i troppen før torsdagens kamp mot Nardo. Winge Kristiansen er nå klar for kamp igjen.

03-erne som har skoleavslutning på KVT rekker også kampen, noe som begrunner den sene kampstarten.

Pia Elise Lien og Maria Alvestad Høvik er tilbake i lett trening etter skaden i oppgjøret mot Herd, men er ikke ventet å bli klar til torsdagens duell.

Resten har allerede brettet opp ermene.


Kamptropp og lagoppstilling kommer på Twitter og fotball.no en time før avspark.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.