Nesten komplett onsdagskveld

Postet av Marius L. Larsen den 1. Jun 2022

Tre Tiller-lag var i aksjon onsdag kveld.

Erik Schaanning Thome og resten av G19-1 fikk med seg ett poeng mot Heimdal på TOBB Arena Sør.

De blåkledde fra Tillerbyen er inne i sin siste vårmåned, og det er haugevis av kamper som skal spilles både land og strand.

Onsdag kveld var det dueller for tre av våre lag i et pøsende regnvær, og det ble svært spennende i samtlige oppgjør. På Støren kunstgress møtte J17-2 samarbeidslaget Sokna/Støren, og etter en målløs første omgang, tok det fyr etter sidebytte.

Mål fra Sanna Sveine Follestad, Marie Danielsen og Julie Pedersen Rektorli sendte blåtrøyene i en komfortabel 3-0-ledelse, men hjemmelaget ga seg ikke. To scoringer helt på tampen gjorde kampen neglebitende, men Tiller ryddet unna farligheter og vant 3-2.

På TOBB Arena Sør tok G19-1 imot Heimdal til et forrykende nabooppgjør, men det var ikke mye å skrive hjem om etter første omgang. Tiller havnet under 1-0 til pause, men det ble vesentlig bedre i den andre omgangen. Blåtrøyene utlignet til 1-1 - målscorer er i skrivende stund ikke offentliggjort på fotball.no - og dermed ble det ett poeng på begge lag.

Kampen med senest kampstart var G13-1s "hjemmekamp" mot Nationalkameratene på Hallset kunstgress. Patrik Tørset Johnsen sendte Tiller tidlig i føringen, men rødtrøyene utlignet til 1-1. Mål fra Abdulkader Almashi og Tørset Johnsen førte til at blåtrøyene ledet 3-1, men også denne ledelsen ble spist opp til 3-3 i andre omgang.

I kampens siste minutt falt avgjørelsen. Blant søkkblaute spillere, trenere og supportere ble det blå ekstase da Leon Pelu hamret inn 4-3 og en svært gledelig seier.