Åpnet med knepent tap

Postet av Marius L. Larsen den 9. Apr 2022

(Tiller 1 - 3 Strindheim TF) TOBB ARENA SØR: Herrer A hadde mulighetene, men måtte se seg slått i åpningskampen i Norsk Tipping-ligaen.

Dette laget er bare i startfasen av noe større. Vi gleder oss til de stegene gutta tar i år.


Sammendrag

* Havnet under etter 70 sekunder
* Hermanstad utlignet på lekkert vis
* Store sjanser begge veier
* Strindheim mest effektiv i andre omgang
* Skade på keeper Solvoll


Kamprapport

Aldri før hadde det vært så mange folk i aksjon før en Tiller-kamp som denne. 15 personer møtte opp grytidlig for å bistå med alle mulige oppgaver. Dagens snakkis var utvilsomt været. Ble banen klar? Det ble den. På hengende håret, men vi fikk det til. Vi starter denne kamprapporten med å takke alle frivillige som legger til rette for våre lag.

Så til kampen. Den var ikke mer enn 70 sekunder gammel da toppfotballklubben Strindheim fant et smutthull i Tiller-forsvaret, og fra ti meter banket en gulkledd angriper inn 1-0 i lengste hjørnet.

Tiller kom bedre med etter hvert, men en god redning fra Tiller-keeper Tor Solvoll hindret 0-2. Istedenfor ble det jubel i den andre enden. De blåkledde vartet opp med en monsterkontring som gjorde at Robin Hermanstad kom til en glimrende posisjon. Fra 16 meter banket han ballen lekkert opp i lengste kryss til 1-1 og stor jubel på tribunen.

Begge lag hadde noen halvsjanser mot pause, men det var tett og jevnt som et typisk trønderoppgjør.


Nære 2-1 - men så ble det 1-2

Det var Tiller som dominerte fullstendig etter sidebytte. Blåtrøyene hadde et bra trykk mot gjestenes 16-meter, og flere store sjanser kom ut av det. Spesielt var brødrene Knut og Erling Kleppo Vangen farlige. Sistnevnte prøvde seg med en sidebrasse på et hjørnespark, men forsøket endte like utenfor.

Deretter var Knut på ferde gjennom, men en god Strindheim-målvakt var kjapt ute og reddet i siste liten. I tillegg skjøt kaptein Brede Frøysa like utenfor fra god posisjon.

Derfor var det surt å slippe inn 1-2 kvarteret før full tid. Et slapt innlegg havnet bak i feltet der en Strindheim-spiller sto relativt alene og lobbet inn gjestenes andre mål for dagen.

Tiller klarte aldri å sette inn sluttspurten mot en lavtliggende motstander. Istedenfor kontret bortelaget inn 3-1 rett før slutt.


Dermed endte kampen med et knepent tap for våre beste menn.

Dette Tiller-laget er et ungt mannskap som vi vil få stor glede av denne sesongen, som bare så vidt har startet.

Neste oppgjør er mandag 18. april, andre påskedag, borte mot Trygg/Lade kl.15.00.


PS! Keeper Tor Solvoll pådro seg en stor rift i huden i kneet etter en mindre pen stempling av en motspiller rett før slutt. Sisteskansen dro rett på legevakta etter kampen, og vi vet ikke mer om tilstanden. Vi kommer med en oppdatering straks det foreligger.


Kampfakta

Tiller IL 1 - 3 Strindheim TF
0-1 2'
1-1 Robin Johansen Hermanstad 13'
1-2 74'
1-3 88'

1. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
Lørdag 9. april 2022 kl.14.00
Gult kort Tiller: Joakim Harsvik Alstad (67')
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 150


Laget

Tor Solvoll, Magnus Bjerke, Joakim Harsvik Alstad, Niklas Danielsen Solem, Sindre Olufsen, Erling Kleppo Vangen, Lucas Kolstad, Alexander Kvalvik, Knut Kleppo Vangen, Brede Frøysa (k), Robin Johansen Hermanstad.

Bytte:
90' Kvalvik --> Elias Sandøy Myrvågnes

Ubenyttede reserver: Chrstian Grindvold, Erik Schaanning Thome, Nils Gunnar Barstad Eggen, Andreas Solstrand Fossli, Fredrik Alexander Myrvold, Gard Ragnar Killingberg.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.