G16: Tiller 7 - 3 Rennebu

Postet av Marius L. Larsen den 26. Sep 2014

TONSTAD KUNSTGRESS (TILLER): G16-laget hadde få problemer med å overliste Rennebu i et realt bingovær fredag kveld.

De blåkledde fra Tillerbyen havnet imidlertid under før minuttet var spilt, men reiste seg umiddelbart og utlignet til 1-1 ved Sindre Olufsen.

Elias sendte deretter Tiller i føringen, før Vegard Eidet doblet ledelsen til 3-1 ikke lenge etterpå.

Rennebu var heller ikke ufarlige på vei fremover, men det skulle bli etter hvert vanskelig å spille god fotball under krevende vindforhold.

To nye scoringer fra Elias og ett til Rennebu førte til at pauseresultatet var 5-2 favør vertene.

I andre omgang ble det mye hawaii-fotball selv om Tiller hadde god kontroll på kampen, og Sander Schjefstad og Eidet økte ledelsen til 7-2 før gjestene fra Rennebu fastsatte sluttresultatet til 7-3 helt på tampen.

G16-laget leder fremdeles 3. divisjon avdeling 7 høst med en kamp mer spilt enn resten. Se tabellen her!

G16: Tiller IL 7 (5) - (2) 3 Rennebu IL