Postet av Marius L. Larsen den 5. Apr 2022

To Tiller-lag var i aksjon med vekslende hell mandag kveld.

Kaptein Emma Jensen og resten av kvinner-2 fikk det tøft mot et mer fysisk Verdal-lag i serieåpningen.

De blåkledde fra Tillerbyen var endelig i gang i både 6. divisjon menn og 3. divisjon kvinner, der det hele startet på en nybrøyta TOBB Arena Sør.

Våre tredje beste menn tok imot Stjørna fra omkring Rissa, og dere var det aldri noen tvil om hvor seieren skulle havne.

Brage Rimol og Espen Aarvågs mannskap ledet 1-0 til pause etter et selvmål før Marius Modalsli Torset doblet ledelsen rett etter sidebytte.

Kampen ble imidlertid ikke punktert før helt på tampen, da Christopher Sneisen og Kristoffer Pires Ferreira fikset henholdsvis 3- og 4-0 og en perfekt start på den første helårssesongen siden 2019.

Vanskelig bortekamp

Men tøffere skulle det bli på Verdal, der kvinner-2 - bestående hovedsakelig av U20-spillere - serieåpnet i 3. divisjon kvinner.

Første omgang opplevdes som en stillingskrig der begge lag hadde sine muligheter, men hjemmelaget var vesentlig mer aggressive enn byjentene og vant de fleste duellene.

Det skulle også markere seg i starten av andre omgang, da Verdal tok nytte av slurv i Tillers bakre rekker og scoret kampens eneste mål fra kloss hold.

Tiller jaget utligning mot slutten, men forsøk fra Sandra Vilvang Halseth og Emma Kalvøy Bye endte med bare nesten. I motsatt ende spilte Tiller-keeper Ayla Elise Buzzi Latifi en strålende kamp og hindret Verdal i å score ytterligere.

Dermed endte serieåpningen med et knepent 1-0-tap, men det unge laget tar med seg en god porsjon læring inn mot neste serierunde, som er etter påskeferien.