G14: Kattem 5 - 2 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 26. Sep 2014

ÅSHEIM KUNSTGRESS (KATTEM): G14s førstelag ga sterke Kattem skikkelig motstand, men fem svake minutter i andre omgang ødela det som kunne ha blitt en perfekt kveld.

Det var bare nesten for Dag Jomar Strømmen og hans lovende G14-mannskap mot Kattem. Foto: Marius L. Larsen.

Dagens hvitkledde spillere fra Tillerbyen overrasket Kattem i åpningsminuttene med en litt annerledes spillestil basert på inspirasjon fra A-laget og deres trener Marius L. Larsen den siste uken, og før fem minutter var spilt stusset Simen Storhaug inn 0-1 på et godt slått frispark fra Mikael Tørset Johnsen.

Kattem kom bedre med utover i omgangen og scoret på sin første reelle sjanse etter 18 minutter på en kontring som endte med utligning fra skrått hold.

1-1 holdt seg til pause, og gjestene fra Tillerbyen åpnet andre omgang like bra som den første, spesielt at de sto kompakt bakover i banen og nektet å slippe til målsjanser. Fremover kunne Storhaug ha blitt tomålsscorer etter et godt oppbygd angrep, men forsøket alene med keeper ble godt reddet av Kattems sisteskanse.

300 sekunder kollaps

Etter 49 minutter, ikke lang tid etter Tillers sjanse til å ta ledelsen på ny, snudde Kattem kampen på et langskudd som fikk en spesiell dupp grunnet kraftig medvind.

Og dette var starten på straffbare minutter for gjestene. I løpet av de neste fem minuttene økte Kattem ledelsen til 4-1 på et nytt langskudd og rot i bakre rekker, men Tørset Johnsens hjørnespark som skrudde seg rett i mål ni minutter før full tid ga nytt håp.

Dessverre for Tiller la Kattem på til 5-2 få minutter senere, som senere ble sluttresultatet i det som var en kamp med mange positive tendenser å ta med seg fra det lovende Tiller-laget.

G14: Kattem IL 5 (1) - (1) 2 Tiller IL
0-1 Simen Storhaug 5'