Lucas blir A-lagsspiller

Postet av Marius L. Larsen den 17. Mar 2022

Lucas Kolstad tas opp i A-stallen på permanent basis.

Herrer A sin nye spiller hentes opp fra egne rekker.


Vi er stolt over å kunne meddele at U21-spiller Lucas Kolstad blir ny A-lagsspiller. 16-åringen får en fortjent plass i klubbens øverste lag på herresiden etter å ha imponert etter tilbakekomsten til den blå bydelen.

Opprinnelig fra Melhus, valgte 05-modellen å gå tilbake til nabokommunen foran 2019-sesongen etter flere år med aldersbestemt fotball i Tiller.

I løpet av sommeren i fjor returnerte Lucas til TOBB Arena Sør, og var en svært viktig brikke i det gode G19-1-laget som kjempet i toppen i 0. divisjon.

Etter å ha gjort sine saker veldig bra under roret til Marius Jacobsen, blir han nå belønnet med en plass i stallen som i år skal spille 26 runder i årets Norsk Tipping-ligaen.

- Lucas er en midtbanespiller med ro, kløkt og tekniske ferdigheter som vi vil få god nytte av i årets sesong. Til tross for sin unge alder, fremstår han som en solid spiller med et enormt potensial. Etter at Fredrik Sjøvold gikk til Bodø/Glimt, er det nå vår oppgave å dyrke frem det neste talentet som tar nye steg. Lucas kan fort være en av dem, og vi gleder oss veldig til å se mer av han dette året, forteller hovedtrener Jacobsen.


Vi gratulerer Lucas med en plass i A-lagsstallen!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.