Trio klar for Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 16. Mar 2022

Herrer A forsterkes med tre nye spillere.

Nils Gunnar (t.v.), Niklas og Erik er nye Tiller-spillere.


De blåkledde fra Tillerbyen forsterker seg foran sesongstarten på søndag, da våre beste menn gjester Charlottenlund i første kvalifiseringsrunde i Norgesmesterskapet (NM).

Foreløpig siste personer inn i stallen er Nils Gunnar Barstad Eggen (21), Niklas Danielsen Solem (23) og Erik Schaanning Thome (19).

Nils Gunnar Barstad Eggen er en forsvarsspiller som kommer fra Strindheim Toppfotballs gode juniorlag. Han har erfaring fra Norsk Tipping-ligaen senest i fjor, der han var en god bidragsyter på laget som nesten klarte å rykke opp til nivå tre.

Niklas Danielsen Solem er en forsvarsspiller med bakgrunn i Rosenborg. Trond-gutten har erfaring fra PostNord-ligaen (2. divisjon), men valgte som mange andre etter perioden på Lerkendal å trappe ned. De seneste årene har han holdt det gående med spill i lavere divisjoner før motivasjonen fikk seg en etterlengtet boost etter prøvetreninger med Tiller.

Erik Schanning Thome er en midtbanespiller som opprinnelig kommer fra Klæbu, ikke mange minutter unna den blå bydelen. Han har de fire siste sesongene spilt for Byåsen Toppfotball, der han har erfaring fra 4. divisjon med andrelaget og i G19 0. divisjon.


Vi ønsker Nils Gunnar, Niklas og Erik velkommen til TOBB Arena Sør og Tiller!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.