Solid seier over Stabæk

Postet av Marius L. Larsen den 13. Mar 2022

(Tiller U20 7 - 3 Stabæk J19) HAVSTEIN KUNSTGRESS: U20 scoret sju mål og vant over et veldig godt Stabæk-lag søndag ettermiddag.

Etter seks minutter scoret Cornelia Nordtug Knudsen (i klynga) sitt første utendørsmål for Tiller.

* Jevn start, men Tiller våknet
* To mål hver fra Halseth og Bye
* Begge lag spilte god fotball
* Fem mål i hver omgang
* Fortjent Tiller-seier

De blåkledde fra Tillerbyen tok imot noe overraskende Stabæk til en treningskamp denne søndagen. På flotte Havsteinbanen var det to gode lag som skulle i aksjon for å teste seg, der begge var offensive i starten.

Etter bare seks minutter smalt det i nettmaskene. Et flott angrep med blant annet Isabel Teigen som fant Sandra Vilvang Halseth på vei gjennom. Hun flikket elegant videre til Cornelia Nordtug Knudsen, som fikset 1-0 alene med keeper.

Og nå var Tiller gode. Etter 20 minutter endte et høyt press med at målscorer Nordtug Knudsen snappet ballen rett utenfor 16-meteren og stormet mot mål. Hun serverte Vilvang Halseth på åpen kasse som doblet ledelsen.

Stabæk reduserte imidlertid til 1-2 på et hjørnespark kort tid etterpå, og det gikk ikke mange minutter før Tiller-keeper Marita Flataunet reddet mesterlig alene mot en Stabæk-angriper.

Dagens hjemmelag tok mer over mot pause, og de kunne ta en velfortjent hvil med 4-1-ledelse i bakhodet. Først var det Ella Selvaag Solbakken som la perfekt inn til Isabel Teigen som banket inn Tillers tredje fra ti meter før Tiller-debutant Emma Kalvøy Bye banket inn det fjerde etter å ha gjort det meste selv på venstresiden.

Flotte scoringer

Andre omgang startet på samme vis. Nordtug Knudsen og Vilvang Halseth var en fantastisk kombinasjon i dette oppgjøret, for det hadde knapt gått to minutter etter sidebytte før førstnevnte fant sistnevnte med en strøken pasning foran mål til 5-1.

Tiller fortsatte å levere en meget solid kamp. De spilte seg fint ut bakfra og hadde ro og kløkt i pasningsvalgene. Turbojeten Kalvøy Bye ble tomålsscorer i sin første kamp i helblått da hun var sikker fra ti meter etter nok en flott pasning av Ingeborg Nyberg Hansen etter 54 minutter.

Rett etterpå trodde Nyberg Hansen at hun la på til 7-1 fra kloss hold, men målet ble avblåst for offside - dagens andre.

Stabæk kom bedre med mot slutten og reduserte to ganger til 6-3 på gode og hurtige kontringer, men Tiller tok det siste stikket.

Helt på tampen la Nyberg Hansen silkefoten til igjen og sendte Ida Sofie Bye-Andersen på vei gjennom, men forsøket ble reddet av keeper. Allikevel dukket hun opp igjen på returen, som på trening, Kaja Sofie Johansen, og fastsatte resultatet til 7-3.

En solid kamp med svært gode prestasjoner av det unge Tiller-laget.

Takk for kampen, Stabæk, og lykke til videre denne sesongen!

Neste oppgjør for U20 er andre runde i Adressacupen som spilles førstkommende lørdag kl.15.00 mot Flatås.

Tiller IL 7 - 3 Stabæk Fotball
1-0 Cornelia Nordtug Knudsen 6'
2-0 Sandra Vilvang Halseth 20'