Frøysa ny kaptein

Postet av Marius L. Larsen den 11. Mar 2022

Brede Frøysa er klar for en hel sesong i Tiller-drakta, denne gang med kapteinsbindet.

Fjorårets toppscorer for herrer A skal ingen steder.


Tiller Idrettslag Fotball er svært fornøyd med at midtbanespiller Brede Frøysa (21) har signert en kontrakt med klubben som også i år skal spille i Norsk Tipping-ligaen.

Samtidig blir Frøysa valgt til A-lagskaptein, og han tar dermed over bindet rundt armen etter Fredrik Sjøvold, som i januar signerte for Bodø/Glimt.

21-åringen kommer fra Mo Idrettslag i Mo i Rana, og etter tre år i Rosenborg, der han spilte i 2. divisjon i 2020, signerte han for Tiller foran den amputerte 2021-sesongen. På sine 11 kamper i helblått ble det fire scoringer, noe som førte til at han havnet øverst på statistikken.

I herrer A sine to treningskamper i vinter har han faktisk scoret like mange mål som i hele fjor.


- Spillergruppa løfter seg

Brede gleder seg til en full sesong på TOBB Arena Sør, og han er fornøyd med inntredenen av den nye hovedtreneren Marius Jacobsen.

- Jeg synes vi har startet bra i vinter med gode treninger og flere gode prestasjoner i treningskampene. Vi har en fin gruppe med spillere som ønsker å ta nye steg. Nå skal vi få det ut i cupkvalifiseringen mot Charlottenlund søndag 20. mars. Jeg gleder meg enormt til de tellende kampene kommer på løpende bånd igjen, forteller Frøysa, som også hadde tilbud fra andre klubber på samme nivå som Tiller.

Styreleder Torkel Wahl-Olsen har hjulpet Jacobsen og herrelaget med å få ting på plass etter at hovedtreneren parkerte i Trondheim. Han er minst like ivrig som Frøysa angående den forestående sesongen.

- Alle gleder seg mye, ser det ut til. Gutta har kommet godt i gang, og vi ser fram til å spille om både avansement og poeng igjen. Jeg synes treningskampene har gitt både gode resultater og prestasjoner, og med Brede på plass vil i spillergruppa løfte seg til et enda høyere nivå. Han blir en viktig brikke i et ungt lag som vil kjempe om en høy plassering på tabellen, sier Wahl-Olsen.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.