- Kan ikke slappe av nå

Postet av Marius L. Larsen den 23. Sep 2014

A-lagets spillende lagleder Geir Øyvind Sjømæling maner troppene til kamp i de to siste ukene i sesongen, der de praktisk talt trenger kun tre poeng for å sikre opprykket til 4. divisjon.


Sjømæling i aksjon for Tiller 2 tidligere denne sesongen. Foto: Robert Magnussen ved Nidaros Foto.


Tillers beste menn har hatt en svært stigende formkurve gjennom høsten i 5. divisjon avdeling 3, etter en trå start på 2014-sesongen med to strake tap.

De har ni seiere og en uavgjort på sine siste ti kamper, og står med fire strake seiere i det de går mot sine to siste serierunder.

Etter at mandagens oppgjør mellom opprykkskandidatene Vestbyen og Kolstad 2 endte uavgjort, leder Tiller tabellen med to poeng til Sjetne (og med en kamp mindre spilt) og tre poeng til Kolstad 2.


Må være topp skjerpet

Det betyr at de i teorien trenger fire poeng for å sikre et imponerende opprykk til 4. divisjon, men med en svært solid målforskjell, skal svært mye skje for at opprykket skal glippe hvis de slår Rissa på bortebane lørdag.

Lagleder Sjømæling mener det ikke finnes noen grunn til å senke skuldrene nå.

- Det er jo dette vi har jobbet opp mot gjennom hele sesongen. Vi hadde ambisjoner om å kjempe i toppen, og selv om flere i januar ville gå for opprykk, er det litt overraskende at vi har til nå gjennomført en nærmest strålende sesong som et nyopprykket A-lag fra 6. divisjon i fjor.

- Vi skal være topp skjerpet mot Rissa og Leksvik. Ingenting er ennå avgjort, og vi kan ikke slappe av nå som det har begynt å dra seg til i toppen. Bonusen for spillerne vil være en fantastisk avslutning på sesongen mot Leksvik neste lørdag, foran forhåpentligvis mange tilskuere på Tonstad kunstgress, sier Sjømæling.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.