Storeslem i cuper

Postet av Marius L. Larsen den 6. Mar 2022

Tiller-lag imponerte både i Vanvikan og på Orkanger denne helga.

G14 fortsetter å herje i cupene. Straks venter utendørssesongen.


De blåkledde fra Tillerbyen kunne juble over sterke prestasjoner i helgas turneringer og samlinger, så vi får bare starte med det siste som det første.

U20 hadde treningssamling hjemme i Trondheim, der de trente på Havstein kunstgress og overnattet på hotell i Trondheim sentrum. Etter en glimrende lagsbyggingskveld med flere spennende konkurranser på lørdag, var det duket for treningskamp mot Sverresborg G14 søndag ettermiddag.

Dette Sverresborg-laget trener på motsatt side av Tiller U20 på tirsdager på Havstein i vinter, og ettersom lagene har fått et vennskapelig forhold, nølte ikke grønntrøyene med å stille opp til treningskamp da en annen motstander valgte å ikke gjøre det.

De blåkledde tok ledelsen ved en kanonscoring på volley av midtbanedirigenten Andrea Buberg Sæteren halvveis i første omgang før Ida Sofie Bye-Andersen doblet ledelsen fra kloss hold etter et perfekt innlegg fra Vilde Bjørgård Kristiansen etter sidebytte.

Sverresborg både reduserte og utlignet rett før full tid, men Tiller kunne være veldig fornøyd med sin prestasjon i dette vennlige oppgjøret, da de skapte flere store målsjanser som fort kunne ha endt annerledes.

Alt i alt var dette en fantastisk helg for det unge laget. Nå gleder vi oss virkelig til fortsettelsen!


Sølv på parketten

Foto: Linn Therese Leinum.


I Nils Arne Eggen Cup deltok flere Tiller-lag i årets første futsalturnering for ungdom. J17 stilte med to lag, men begge røk ut i gruppespillet.

Bedre gikk det med J13. Et av de to påmeldte lagene gikk hele veien til finale, men de måtte se seg knepent slått 2-1 av Ranheim i finalen.

Vi gratulerer det unge laget med en fantastisk sølvpokal i sin første utslagsturnering!


"Tiller-cupen"

Foto: Vanvikan Indoor.


I Vanvikan Indoor rett over fjorden ble det ekstremt mye å juble for. I den flotte kunstgresshallen var både J14 og G14 i aksjon, og gjett om det ble blå jubel til slutt.

Av to påmeldte lag, gikk Tiller 1 ubeseiret gjennom helt til finalen. En nervepirrende finale mot Sjetne/Kattem gjorde at både stillinga og prestasjonen bølget frem og tilbake, men Tiller trakk det lengste strået med en knallsterk 4-3-seier - og GULL!

I G14-klassen gjorde Tiller 1 og 2 rent bord i gruppespillet og i kvartfinalene, før det skulle bli flere scoringer og jubelscener i semifinalene.

Tiller 1 møtte forhåndsfavoritt Astor, der keeper Oliver scoret et hinsides hattrick i en særdeles solid 7-0-seier. Tiller 2 slo sterke Freidig 3-0 i sin siste kamp før finale, og dermed var det duket for et realt internoppgjør i jakten dagens siste kamp.

Finalen endte med en målrik 8-4-seier til Tiller 2 over Tiller 1 etter en oppvisning i god Tiller-fotball. Der leverte lagene kombinasjonsspill som bare trenerne kunne drømme om, og etter hvert ble seieren fortjent til Tiller 2.


Vi gratulerer J14 med GULL og G14 med både GULL og SØLV i Vanvikan Indoor!


Forza Tiller!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.