Tiller 10 - 1 Fosen

Postet av Marius L. Larsen den 21. Sep 2014

TONSTAD KUNSTGRESS (TILLER): A-laget leverte noen strålende åpningsminutter som sørget for en stor seier over Fosen lørdag ettermiddag.

Angrepstrioen Ruben Rostille (t.v.), Kevin Karlsen og Stian Mathisen Myrbekk feirer en av dagens ti scoringer. Begge foto: Robert Magnussen ved Nidaros Foto.

De blåkleddes beste menn gikk rett i strupen på Fosen etter avspark, og allerede før fire minutter var spilt åpnet Ruben Rostille målprotokollen og det som skulle bli starten på en målrik aften for hjemmelaget.

Ikke lenge etter at Rostille hadde rundet keeper og satt inn 1-0, ble det nok en målgivende pasning fra Olav Bleivik Wist som førte til 2-0, denne gang ved Stian Mathisen Myrbekk.

Sistnevnte la på til 3-0 bare sekunder senere, etter et godt innlegg fra kaptein Alexander Sotberg, før nevnte Myrbekk serverte Rostille på åpent mål etter 12 minutter.

Kevin Karlsen ville også være med på moroa da han satte inn 5-0 etter 19 minutter, og til pause sto det hele 7-0 til hjemmelaget, ettersom Rostille og Myrbekk scoret to nye mål.

Rostille med fem nettkjenninger

Tiller gjør flere bytter i både pausen og tidlig i andre omgang, og den gode rytmen fra de første 45 minuttene ble aldri helt videreført etter sidebytte.

Allikevel stoppet det ikke vertskapet å score flere. Rostille scoret sitt fjerde og femte for dagen, Tillers åttende og niende, i det 60.- og 70. spilleminutt før Daniel Halgunset fikset tosifret med sin straffescoring ni minutter før full tid.

16-åringene Kristian Moa og Namo Zengana hadde sammen med 17-årige Preben Holm Aune lekre kombinasjoner utover i andre omgang, derav et annulert mål for Zengana, men det var gjestene fra Oksvoll som fikk pyntet på resultatet på overtid med sin redusering til 10-1 på en heading fra kloss hold.

Tiller beholder dermed posisjonen på toppen av tabellen i 5. divisjon avdeling 3 med kun to kamper igjen å spille.

3-0 Stian Mathisen Myrbekk 7'
4-0 Ruben Rostille 12'
5-0 Kevin Karlsen 19'
6-0 Ruben Rostille 29'
7-0 Stian Mathisen Myrbekk 33'
8-0 Ruben Rostille 60'
9-0 Ruben Rostille 70'
10-0 Daniel Halgunset (str.) 81'