Til topps, sølv og nasjonalt sluttspill

Postet av Marius L. Larsen den 20. Feb 2022

Tiller har vunnet to futsaldivisjoner, og nå venter nasjonalt sluttspill. Slik var Tiller-helga.

Maria Alvestad Høvik (t.v.), Andrea Sivertsen Broholm, Dina Hellebust Hegerberg og Vilde Bjørgård Kristiansen sendte Tiller på nok en seierstokt i KVT-hallen i helga.


De blåkledde fra Tillerbyen hadde mye å juble for i helga, for gjett om det var en særdeles solid lørdag.

Helga startet nemlig i Charlottenlund VGS-hallen, der Tiller 3 spilte om avdelingsseieren i 2. divisjon futsal kvinner. Laget består utelukkende av spillere fra den nylig etablerte U20-gruppa, og etter en stor 13-0-seier over Oppdal i dagens første kamp, var det nemlig duket for en gruppefinale mot Melhus i seriens siste kamp.

Ingeborg Nyberg Hansen sendte Tiller oppskriftsmessig i føringen etter bare tre minutter, men Melhus jobbet hardt og stresset blåtrøyene til å gjøre feil.

Men i andre omgang viste Tiller hva som bor i dem. Nok et nettsus fra Nyberg Hansen samt scoringer fra Cornelia Nortug Knudsen, Isabel Teigen og Andrea Buberg Sæteren sørget for at det til slutt ble 5-1-seier for de blå.

Dermed kunne de juble over en knallsterk 1. plass og dermed avdelingsseier i sin futsalseriedebut på seniornivå.


Gratulerer med seier, jenter!


Sluttabell futsal 2. divisjon kvinner avdeling 2


Kretsmester - Hønefoss neste

Senere på lørdag var kvinnelaget i aksjon i 1. divisjon futsal med henholdsvis Tiller 1 og Tiller 2. Førstelaget hadde allerede vunnet divisjonen før siste kamphelg - og dermed blitt kronet kretsmester - og det har i etterkant blitt bekreftet at Tiller skal representere Trøndelag i et nasjonalt sluttspill helga 25.-27. mars i Hønefoss.

Mer informasjon om sluttspillhelga er ventet å komme innen kort tid.

Lørdagens 1. divisjonskamper i KVT-hallen endte bare med Tiller-seiere. Først ble det en 2-0-seier for Tiller 2 over NTNUI og deretter ble samme motstander beseiret hele 6-0 med Tiller 1.

Kveldens siste oppgjør ble altfor spennende mot forhåndsfavoritt Utleira, men Tiller 2 ga seg aldri. De snudde kampen fullstendig og vant til slutt helt fortjent 3-2 etter et lekkert vinnermål av Louisa Stuedahl, assistert av Hege Snåsøy Hovdahl, på et angrep som startet helt bakerst hos Marita Flataunet.

Tiller 2 klatret dermed forbi Utleira på tabellen, hvor Tiller 1 raget høyest med nesten dobbelt så mange poeng som NTNUI på 2. plass.


Gratulerer med en fantastisk sesong, jenter!


Sluttabell futsal 1. divisjon kvinner


Sølv i Selbu - tap for herrene
Sølvjentene i Selbu. Foto: Frode Helgheim.


Lørdagen ble helt fullkommen med J14s knallsterke prestasjon i B. Langseth Arena Cup i Selbu. I den flotte kunstgresshallen har Tiller tidligere levert gode prestasjoner i, og årets J14-lag ville ikke være noe annerledes.

De tok seg helt til en finale i J15-klassen, og der ventet ett år eldre Klæbu. Tiller tapte kanskje finalen 1-3, men de vant publikums hjerter i form av en upåklagelig innsats og vinnervilje.

Vi gratulerer J14 med en herlig sølvpokal!


Helga ble avsluttet med guttas futsalserier i både 1.- og 2. divisjon. Tiller 1 i 1. divisjon klarte ikke å stille lag grunnet sykdom på lørdag, så de tapte dermed begge oppgjørene på walkover.

Tiller 2 i 2. divisjon møtte Utleira 2 og Rennebu, men det ble tap i begge oppgjør henholdsvis 1-4 og 4-5. Laget har opprinnelig en utsattrunde igjen å spille for å fullføre sesongen, men det hersker usikkerhet om NFF Trøndelag vil gjennomføre.


Tabell futsal 1. divisjon menn
Tabell futsal 2. divisjon menn avdeling 2


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.