Marius Jacobsen ny A-lagstrener

Postet av Marius L. Larsen den 24. Jan 2022

De blåkledde fra Tillerbyen har signert ny hovedtrener for herrer A-lag.

Marius Jacobsen kommer fra KFUM Oslo og er ny hovedtrener i Tiller Fotball. Foto: KFUM Oslo.


Tiller Idrettslag Fotball er veldig fornøyd med å kunne meddele at Marius André Jacobsen (31) er ansatt som ny hovedtrener for vårt herrer A-lag som også i 2022 skal spille i Norsk Tipping-ligaen.

Jacobsen er født og oppvokst på Ekeberg i Oslo, og han har spilt fotball og futsal for KFUM Oslo siden barndommen.

KFUM Oslo er i dag i OBOS-ligaen på herresiden, og klubben er godt kjent med å ha drevet et mønsterbruk både sportslig og administrativt de siste årene.

- Jeg debuterte på A-laget mens "Kåffa" fortsatt var i 3. divisjon. Etter å ha lagt skoene på hylla, har jeg trent lag i klubben i ni år. De tre siste årene har vært som hovedtrener for G19-laget, samtidig som jeg har vært sportslig leder på akademiet. De siste seks årene har jeg jobbet fulltid med fotball, forteller Jacobsen i et digitalt intervju.


God tradisjon for spillende fotball

I Tiller Fotball vil han få ansvaret som hovedtrener for herrer A-lag og trenerveileder for de yngre lagene, i tillegg til bistand i øvrige prosesser. 

Han er fortsatt stasjonert i hovedstaden, men tar med seg flyttelasset oppover til Trondheim i løpet av neste uke. A-lagsspillerne ble informert om den nye sjefen før helga, og nyheten ble godt mottatt.

I mellomtiden er det U21-trener Magnus Eriksson som har ansvaret på feltet med tett dialog med Jacobsen.

- Det første jeg skal gjøre på feltet er nok ikke noe revolusjonerende. Jeg ønsker å utvikle spillere som er eksperter på å skape tid og gode forutsetninger for seg selv og hverandre. Så vi begynner med de små, men viktige detaljene først. Deretter jobber vi videre med å finne ut hvordan laget kan disponeres for å utnytte styrkene våre best mulig.

- Min ambisjon er å være med på å bygge noe alle i klubben kan være stolte av - en identitet som man kjenner seg igjen i. Så vet jeg at det har vært tradisjon for en spillende og uredd stil her fra før, og det passer godt overens med min filosofi. Det å få muligheten til å bygge videre på det dere har begynt på, er noe jeg gleder meg veldig til, avslører Jacobsen.


- En inkluderende klubb med gode verdier

Tiller skal også i 2022-sesongen spille i Norsk Tipping-ligaen, der man håper at årets sesong vil bli en full sesong. Klubben fra "den blå bydelen" i Trondheim sør har gitt et solid inntrykk til Jacobsen.

- Jeg har fått et veldig godt førsteinntrykk av klubben og menneskene jeg har møtt. De har virkelig fått meg til å føle meg hjemme, og det virker som en inkluderende klubb med mange av de samme verdiene som jeg er oppvokst med.

- Jeg kommer fra en klubb hvor jeg virkelig har blitt behandlet som familie, og en klubb som har klart å balansere sportslig fremgang med gode verdier. Drømmen er å kunne bli en del av noe lignende her, meddeler en åpenhjertig og fersk Tiller-trener.


Vi ønsker Marius Jacobsen hjertelig velkommen til Tiller og TOBB Arena Sør!

Vi gleder oss til fortsettelsen!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.