Gjensyn med Utleira og Strindheim

Postet av Marius L. Larsen den 23. Nov 2021

Sjekk ut oppsettene for to av våre seniorlag i 2022.

Kvinner A slo Utleira på bortebane i en heftig opprykksduell i 3. divisjon for en måned siden. I 2022 skal andrelaget ta turen til samme anlegg.


De blåkledde fra Tillerbyen har knapt rukket å lande etter en særdeles innholdsrik 2021-sesong før oppsettet for neste år har kommet.

I år kjempet kvinner A med blant annet Utleira og Strindheim om opprykk til 2. divisjon, og neste år er det Tillers nest beste som får gleden av å duellere i de kjente oppgjørene i 3. divisjon.

Etter Tiller 2s opprykk fra 4. divisjon, blir det mange tøffe kamper på nivået over neste år, da årets to avdelinger er slått sammen til én.

Ettersom det ikke går an å rykke opp til 2. divisjon neste år, blir det spennende å se hvor mange som rykker ned fra 3. divisjon grunnet 2. divisjons omstrukturering fra 2023.

Tiller 2 er for øvrig det eneste andrelaget i divisjonen neste år.


3. divisjon kvinner 2022
Utleira
Strindheim
Steinkjer
Malvik
Ranheim
Vestbyen
Vuku
Orkla
NTNUI
Gimse
Verdal
Tiller 2


Ekstra jubel for Rindal

Herrer-2 var lenge med og kjempet om en opprykkskvalifisering til 4. divisjon, men de tapte knepent for laget som til slutt rykket opp.

Dermed blir det en ny sesong i 5. divisjon. Der blir et blant annet noen turer over dammen til Åfjord, Ørland og Vanvik, samtidig som KIL/Hemne 2 skal besøkes i sør.

I tillegg til flere bykamper, deriblant et lokaloppgjør mot Flatås, blir det også endelig et møte med Rindal, til stor glede for en av Tillers største supportere - uten å nevne navn.


5. divisjon menn avdeling 2 2022
Åfjord
Ranheim TF 3
Malvik
Tiller 2
Nidelv
Vanvik
KIL/Hemne 2
Rindal
Ørland
Flatås
Kvik 2
Orkanger


Se komplett divisjonsoppsett fra kretsen her


Kampoppsettene for 3. divisjon kvinner og 5. divisjon menn er ventet å komme i uke 50.

Uken i forveien, nærmere bestemt torsdag 9. desember, offentliggjøres avdelingsoppsettet i Norsk Tipping-ligaen og 2. divisjon.

Avdelingene i 4. divisjon kvinner og 6. divisjon menn er ventet å komme et stykke ut i januar.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.