Mikalsen-hattrick i solid storseier

Postet av Marius L. Larsen den 20. Okt 2021

(G19 Tiller 5 - 1 Ranheim TF) TOBB ARENA SØR: G19-1 dominerte og vant fullt fortjent over Ranheim Toppfotball onsdag kveld.

Kaptein Thomas Mikalsen scoret tre i nok en seier over Ranheim Toppfotball.

* Fantastiske scoringer
* Thomas Mikalsen med hattrick (!)
* Jonas Bardo Thanem scoret to
* Dominans i ballinnehav

De blåkledde fra Tillerbyen åpnet oppgjøret mot toppfotballklubben fra Ranheimsfjæra med et solid ballinehav. Gjestene ble løpende i mellom presise Tiller-bein, og etter 11 minutter smalt det i nettmaskene. En slags retur fra keeper på halvdistanse plukket Thomas Mikalsen opp. Fra nærmere 30 meter lobbet han elegant inn 1-0 i lengste hjørne.

Det var nemlig hjemmelaget som dominerte fullstendig i første omgang. Selv om det ikke var flust av sjanser, så var det blåtrøyene som var farligst frempå.

Etter 34 minutter chippet Jonas Bardo Thanem inn 2-0 på lekkert vis fra kloss hold, men vertskapet hadde mer på lager. Fem minutter senere stor det 3-0 i målprotokolllen da kaptein Mikalsen hamret inn et frispark fra 30 meter via keeper og i mål.

Mikalsen + Thanem = dynamitt

I starten av andre omgang var det Ranheim Toppfotball som hadde initiativet. Tiller rotet i oppbyggingsfasen, og gjestene tok raskere over ballen. Presset deres toppet seg med en flott redusering i lengste vinkel i det 58. minutt, men så var Tiller tilbake.

Blåtrøyene ville ha flere scoringer, og det fikk de. I det 77. minutt ble Steffen With Størseth felt, og dommeren pekte korrekt på straffemerket. Der var den selvutnevnte kapteinen og straks tremålsscorer Mikalsen sikker - 4-1 og game over.

Rett før slutt fastsatte Thanem resultatet til 5-1 med et kontant skudd i lengste hjørne fra 14 meter.

Dermed kunne Tiller juble over seier i årets siste hjemmekamp.

Neste kamp er også sesongens siste. Onsdag 3. november kl.20.00 gjester de Byåsen Toppfotball og Dalgård.

Tiller IL 5 - 1 Ranheim TF
1-0 Thomas Mikalsen 11'
2-0 Jonas Bardo Fossen Thanem 34'
3-0 Thomas Mikalsen 39'