Ang deling av gruppen, informasjon til alle som ønsker en aktiv rolle i trenerteam etc.

Postet av Gutter 2008 den 1. Sep 2014

Hei!
Som varslet på treningen i dag vil gruppen bli delt i morgen, så fra førstkommende søndag vil vi ha mindre grupper og to treningstider.
Gruppen vil bli delt på tvers av skolekretser. Dette ut fra de vedtak som er tatt i styret i Tiller IL Fotball basert fra tidligere erfaringer. Dette har flere fordeler:
Barna får venner fra flere områder på Tiller.
Gruppene blir mer harmonisk og enklere å jobbe med.
Når vi om noen år kommer til det punkt at gruppene må slås sammen igjen, blir frafallet mindre.
Jeg vet det er mange som ønsker at sin sønn/datter skal spille sammen med sine "bestevenner". Vi skjønner ønsket, men på samme tid kan vi dessverre ikke bestandig ta hensyn til dette. Dog har vi tidligere erfart at dette går mye lettere enn vi foreldre frykter. Barna etablerer fort vennskap i gruppene, og ingen blir jo alene uten noen kjente. Og alle snakker vi det samme internasjonale språket; fotball.
For at vi skal kunne gjennomføre dette er vi avhengig av hjelp fra dere foreldre til å fylle trenerroller, oppmannsroller etc. Jeg kan love at selv om det i kroner og øre blir særdeles lite igjen, så får du dertil mer igjen på kontoen for glede og opplevelser. Så har du en liten spire i magen, kom på kiosken på TKS Banen (banen ved Tonstad skole) i morgen kl 1900 og meld deg interessert. Jo flere jo bedre! :-) Jeg lover at undertegnede vil være tilgjengelig også fremover og støtte alle gruppene samt ha et overordnet ansvar for alle 2008 barna og sammen gjør vi dette bra!
Og ja, takk for at vi får gleden av å dele gleder og sorger på fotballbanen med deres fantastiske barn!
Stor fotballhilsen
Håvard Duklæt
Nestleder Tiller IL Fotball
tlf 99326674
Mail: tillerfotball2008@gmail.com

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.