G19: Byåsen 1 - 2 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 16. Aug 2014

BYÅSEN ARENA (DALGÅRD): De blåkledde fra Tillerbyen vant hårfint, men fortjent over Byåsen i serieåpningen fredag kveld.


Juniorlaget fikk en svært god start på høstsesongen med seier over Byåsen. Foto: Marius L. Larsen.


To offensive lag var i manesjen i høstens første seriekamp denne fredagskvelden, men det var gjestene fra Trondheim sør som jublet først.

Etter 25 minutter var Elias hissig på å få tak i ballen, og etter han rundlurte forsvaret på vei gjennom, klinket han inn 0-1 fra 12 meter.

Åtte minutter senere utlignet imidlertid Byåsen, som hadde en bra periode i kampen. Tiller fikk ikke klarert et innlegg, og en Byåsen-spiller sendte ballen i lengste vinkel fra 16-meter.


Burde ha punktert

I andre omgang var Tiller litt mer hvassere, og styrte store deler av omgangen, selv om laget gjorde fire bytter i pausen.

1-2-målet kom ikke før det var 19 minutter igjen på klokka. Namo Zengana sendte avgårde et knallhardt langskudd fra over 30 meter, og ballen gikk rett i hjørnet bak en fortumlet Byåsen-keeper

Det purunge juniorlaget spilte til tider veldig bra fotball, og hadde flere store muligheter til å punktere kampen. Preben Holm Aune misset alene med keeper, prikk lik sjansen Kristian Moa fikk i første omgang, og Sindre Brå Henden hamret et skuddforsøk fra fem meter i tverrliggeren.

Flere mål ble det ikke i den seks minutter lange overtiden, og Tiller startet høstsesongen med seier og tre kjærkomne poeng!


PS! G16-spiller Khai Vo Tran debuterte på juniornivå med bravur i kveld!


Kampfakta:

G19: Byåsen IL 1 (1) - (1) 2 Tiller IL
0-1 Elias 25'
1-1 33'
1-2 Namo Zengana 71'

1. serierunde 3. divisjon avdeling 3 høst
Fredag 15. august 2014 kl.20.30
Tilskuere Byåsen Arena (Dalgård): 25


Laget (4-3-3):

Tobias Løvø
Christian Ovesen - Khai Vo Tran - Johannes Bergh - Magnus Kristiansen
Kristian Moa - Martin Vårhus Thrana - Didrik Tingstad
Sindre Brå Henden - Elias - Namo Zengana

Benyttede reserver: Magnus Henriksen, Peder Aalberg, Sindre Olufsen, Vegard Eidet, Preben Holm Aune.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.