G14: Tiller 1 - 3 Kattem

Postet av Marius L. Larsen den 13. Jun 2014

TONSTAD KUNSTGRESS (TILLER): G14s førstelag var på høyde med sterke Kattem fredag kveld, men gjestene var mer giftige foran mål.

Det var mange dueller og ikke altfor mange sjanser i det jevnspilte oppgjøret mot Kattem. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen måtte reise seg allerede før åtte minutter var spilt. Kattem brøt hjemmelaget høyt i banen, og alene med Tiller-keeper Joakim Berg Vårhus gjorde Kattems angriper ingen feil, og satte inn 0-1.

Fem minutter senere utlignet Tiller ved Jonas Strømmen. En pasning i bakrom endte med en lekker lobb av målscoreren, og dermed var lagene like langt.

Begge lag hadde et par gode muligheter hver før hvilen, men uavgjort til pause var et greit resultat.

Effektive Kattem

Tiller var på hugget også i andre omgang, men da blåtrøyene misset i avslutningsøyeblikket, var det Kattem som traff nettmaskene.

Andre omgang var ti minutter gammel da de besøkende scoret fra tre meters hold etter et godt angrepsspill og noe slapt forsvarsspill fra Tillers side.

Tre minutter senere gikk kaptein Mikael Tørset Johnsens volleyforsøk rett over tverrliggeren, og dette skulle bli nok en nesten-dag for Dag Jomar Strømmens unge mannskap.

Ni minutter før full tid fastsatte Kattem sluttresultatet til 1-3 etter at vertene ikke klarte å plukke opp et frispark som havnet i feltet.

G14: Tiller IL 1 (1) - (1) 3 Kattem IL