Coop støtter Tiller før cupkampen

Postet av Marius L. Larsen den 21. Mai 2019

Coop Midt-Norge støtter Tiller med middag før NM-kampen mot Rosenborg - og en herlig overraskelse.

Coop støtter Tiller og Rosenborg.


Tiller Idrettslag Fotball teller ned dager og timer til selveste Rosenborg Ballklub kommer på besøk til TOBB Arena Sør i forbindelse med 2. runde i Norgesmesterskapet.

Onsdag kl.18.00 er avspark mellom bydelslaget og hele Trøndelags fotballag, men allerede to timer før kampstart starter et herlig familievennlig arrangement på Tonstad grus (ved siden av) med spennende aktiviteter og LIVE-musikk fra Ove Røen.


Husk å kjøpe dine cupbilletter før du kommer!


Gratis billetter til Rosenborg-kamp 16. juni

Fra kl.16.30 kan man også ta middagen på TOBB Arena Sør. Coop Midt-Norge sponser Tiller Idrettslag Fotball med pølser, som selges til en rimelig penge i våre kiosker.

I tillegg vil det bli salg av popcorn og slush, som kan være en forfriskende ting i denne deilige sommervarmen som er rundt oss.

Coop Midt-Norge er stolt sponsor av begge lag i onsdagens oppgjør, og i samarbeid med Rosenborg Ballklub ønsker vi å invitere alle lag på Tiller til kamp på Lerkendal mot Vålerenga 16. juni.

Det blir GRATIS billetter til kampen, innmarsj på stadion i Tiller-drakt før avspark, med ballbinge og mange aktiviteter i Fanzone før kampen.

Ta kontakt med din lagleder for påmelding.


Forza Tiller!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.