Dobbel andreplass

Postet av Marius L. Larsen den 11. Feb 2019

Det ble andreplass i begge futsalseriene som ble avsluttet i helga.

Tiller kan være fornøyd med begge lag på pallen i 1. divisjon futsal kvinner. Her gratuleres Louisa Stuedahl (t.h.) av Victoria Løkken etter scoring mot NTNUI på søndag.


De blåkledde fra Tillerbyen startet helga med å introdusere en ny versjon av tillerfotball.no. Klubbens hjemmeside fikk det man selv har kalt en "etterlengtet overhaling", og den fremtidsrettede løsningen håper man leserne er fornøyd med.

Lørdagen ble først brukt i Charlottenlund VGS-hallen, der gutta skulle avslutte 2. divisjon futsal menn med stil.

Våre tre lag vant til sammen fem av åtte kamper mot solid motstand. Det endte til slutt med at Tiller 2 kapret andreplassen, Tiller 3 på fjerdeplass og Tiller 1 på femteplass etter en stor sluttspurt!

Se også: Sluttabell 2. divisjon futsal menn


Videre på lørdag spilte vårt nykomponerte J16-lag en ny treningskamp. Strindheim var motstander i lune Abrahallen, og det skulle omsider bli nok en Tiller-seier under noe spesielle omstendigheter.

Les kamprapporten fra 2-1-seieren her.


To lag på pallen

Søndagen både startet med G19 sin treningskamp borte mot Nardo, og selv om det ble et 6-1-tap, hang de godt med de første 60 minuttene til tross for flere utilgjengelige. En stor glede var at Jonathan Smerkerud Frønes, som måtte se store deler av fjorårssesongen fra sidelinja grunnet skade, var endelig tilbake for fullt.

Dagen ble avsluttet i Charlottenlund VGS-hallen, da kvinnenes futsalserie skulle avsluttes med brask og bram.

Mange timer har blitt benyttet i denne hallen i årets sesong, og noen timer til skulle gå med denne søndagen.

Tiller 1 startet med å slå NTNUI 1 2-1, og like etter beseiret Tiller 2 NTNUI 2 3-0. Deretter tapte Tiller 1 6-0 for seriemester Utleira, mens Tiller 2 avsluttet futsalserien med 4-4 mot Ranheim.

Dermed endte Tiller 1 på andreplass og Tiller 2 på tredjeplass i årets serie.

Se også: Sluttabell 1. divisjon futsal kvinner


Vi gratulerer våre lag med flotte plasseringer, og gratulerer samtidig Rennebu som vinner av 2. divisjon menn og Utleira som vinner av 1. divisjon kvinner!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.