Solide pallplasseringer

Postet av Marius L. Larsen den 21. Jan 2019

Tiller mottok herlige referanser og flere pokaler i helgas turneringer.

Det ble en flott bronse- og fjerdeplasspokal for J13 i Tiller Futsal Cup.


De blåkledde fra Tillerbyen tjuvstartet helga på torsdagskvelden, der J13 spilte innledende kamper i Malvikcupen i Abrahallen. Tre seiere og ni poeng ble fasiten, og jentene avanserte dermed til sluttspillet. Som den eneste turneringen i Trøndelag, foregår utslagsrundene på en annen helg. Neste søndag (27. januar) skal Tiller i aksjon for å krige om den største pokalen, da de møter Astor i 8-delsfinalen.

Etter en nokså rolig fredag, smalt det i nettmaskene i Verdal nyttårscup i Vukuhallen på lørdag. På den forhåndsinviterte kvinneturneringen er det innendørs kunstgress og med fem spillere på banen samtidig, men våre jenter fikk det tøft i åpningskampen.

Mot Toppserien-spillerne fra Trondheims-Ørn tapte Tiller 4-1, men så ble det 3-1-seier over Steinkjer 1 og 10-0-seier over Verdal 3 i de neste gruppespillkampene.

I kvartfinalen ble Verdal 1 beseiret 7-3, men så ble det stopp i semifinalen. Der møtte de Steinkjer 1 på ny, og selv om blåtrøyene produserte målsjanse etter målsjanse, måtte de se seg slått med samme sifre som de beseiret dem med forrige kamp.

Dermed var det egentlig duket for bronsefinale mot Ranheim, men laget fra fjæra trakk seg kort tid før avspark grunnet skader.

En velfortjent bronsepokal ble med hjem til Trondheim sør!


Tøffe tak på Vanvikan

Søndagen startet med en liten ferjetur over til fosenhalvøya. Tiller deltok med to kvinnelag i Vanvikan Indoor, og også denne turneringen var inne i en kunstgresshall, men denne gang med åtte spillere på banen samtidig.

Her fikk de god læring mot tøffe motstandere. Tiller 1 startet med å spille 1-1 mot Rissa før de tapte for Strindheim 1 (0-1) og Sverresborg (1-2). Tiller 2 åpnet med en sterk 2-1-seier over Ørland før det ble 0-0 mot Melhus. De ble 3-1-tap for Nardo 1 før de slo Strindheim 3 1-0 i siste kamp.

Dessverre gikk ingen av lagene videre til sluttspillet.


Bronse for J13

Her hjemme var det duket for årets siste helg av Tiller Futsal Cup. Den tradisjonsrike januarturneringen hadde G13, J13 og J15 som konkurranseklasser denne helga, der sistnevnte klasse hadde kretsmesterstatus.

I G13-klassen stilte Tiller med tre lag, men ingen av lagene avanserte til sluttspillet på søndag. Kattem ble vinner av klassen etter å ha slått Gauldal 1 1-0 i finalen. Gauldal 2 tok bronsen i duell med Malvik (2-1).

I J13-klassen var det også tre helblå lag, der to av dem gikk videre til semifinale. Der ble det imidlertid tap for begge, og de skulle heller kjempe i bronsefinalen. Den ble vunnet av Tiller 2, som slo Tiller 1 1-0 kort tid før slutt. Finalen ble spilt mellom Melhus og Flatås, der Flatås ledet 2-0 før fire minutter var spilt. Melhus svarte med en flott redusering, men de klarte aldri å utligne. Dermed vant Flatås J13-klassen i Tiller Futsal Cup med sin 2-1-seier.


Se alle resultater fra Tiller Futsal Cup her.


Avgjørelse et halvt sekund før slutt

I J15 KM-klassen ble begge Tiller-lagene puljevinnere lørdag kveld, og det betydde en billett rett til semifinale på søndag. Tiller 2 slo Charlottenlund 1-0, mens Tiller 1 tapte på straffesparkkonkurranse for Strindheim. Bronsefinalen ble vunnet av Charlottenlund som slo Tiller 1 1-0 på golden goal.

Finalen mellom Strindheim og Tiller 2 skulle også bli altfor nervepirrende. Vilde Hulaas Grøseth sendte Tiller i føringen med en lekker styring fra kloss hold før to minutter var spilt, og da Tiller så ut til å ha kontroll på finalen, kom Strindheim bedre med.

Med fem minutter igjen å spille, utlignet Strindheim til 1-1 på et indirekte frispark. Og da publikum trodde at finalen skulle gå til golden goal, scorte Strindheim vinnermålet med et halvt sekund (!) igjen å spille. Et innspark høyt i banen så ut til å gå rett i mål, men ballen gikk innom en spiller før den traff nettmaskene.

Til Tillers store fortvilelse - til Strindheims store glede.


Vi gratulerer kvinnelaget med bronse i Verdal nyttårscup, J13 med bronse og J15 med sølv i Tiller Futsal Cup!
Samtidig gratulerer vi Kattem, Flatås og Strindheim med gull i vår turnering!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.