G19: Sverresborg 4 - 1 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 14. Mai 2014

HAVSTEIN KUNSTGRESS (SVERRESBORG): Tiller ledet tidlig, men klarte ikke å omsette sjansene sine til scoringer og seier onsdag kveld.
De blåkledde fra Tillerbyen åpnet sterkt mot et solid Sverresborg-lag, og de første minuttene var jevnspilte med mange tøffe dueller.

Etter 20 minutter gikk gjestene fra sørsiden av byen opp i ledelsen. Et godt slått hjørnespark fra Kristian Moa fant kaptein Martin Vårhus Thrana på åtte meter, som stanget inn 0-1.

Men et godt hjemmelag fant også veien til nettmaskene ikke lenge etterpå. Tiller ble knallhardt straffet for sine feil, og Sverresborg utnyttet en kontringsmulighet som endte med scoring og utligning alene med keeper Tobias Løvø.

Ti minutter før pause tok vertene ledelsen på et smart skudd fra kloss hold, til tross for at Tiller også hadde sine muligheter.


Vanskelig, men inspirerende andre omgang

Andre omgang startet derimot på verst tenkelig vis. Det gikk 40 sekunder fra avspark til at Sverresborg økte ledelsen til 3-1 etter høyt press på gjestene.

Tiller ristet av seg skuffelsen, og kom til flere målsjanser etter gode angrep, men udyktighet på siste tredjedel førte til at mange baller havnet i hendene på Sverresborgs sisteskanse.

Hjemmelaget satte inn 4-1 etter 65 minutter, og mange trodde at kampen var punktert, men Tiller ga seg ikke uten skikkelig kamp.

En livlig Magnus Bleivik Wist på høyresiden, og en entusiastisk Didrik Tingstad (14) skapte flere angrep for blåtrøyene, men det var sideback Peder Aalberg som fikk den største sjansen. Et lavt innlegg fra Wist fant førstnevnte på bakerste stolpe, men skuddet ble bredsidet like utenfor.


Tap til tross - Tiller leverte en meget god kamp, og ting begynner å se lysere ut for de blåkledde fra Tillerbyen.


PS! Tiller benyttet fem G16-spillere i denne kampen, inkludert juniordebutant Christian Ovesen (16), som viste sine kvaliteter sammen med resten av spillerne.


Kampfakta:

G19: Sverresborg IF 4 (2) - (1) 1 Tiller IL
0-1 Martin Vårhus Thrana 20'
1-1 28'
2-1 35'
3-1 46'
4-1 65'

4. serierunde 2. divisjon avdeling 3 vår
Onsdag 14. mai 2014 kl.21.00
Gule kort Tiller: Magnus Bleivik Wist, Sindre Brå Henden
Tilskuere Havstein kunstgress: 30


Laget (4-3-3):

Tobias Løvø
Peder Aalberg - Martin Vårhus Thrana (k) - Johannes Bergh - Magnus Kristiansen
Magnus Henriksen - Preben Holm Aune - Kristian Moa
Sindre Brå Henden - Einar Krogh - Magnus Bleivik Wist

Benyttede reserver: Didrik Tingstad, Elias, Christian Ovesen.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.