Gull i første helg

Postet av Marius L. Larsen den 7. Jan 2019

Det ble seier på hjemmebane da G19 vant Tiller Futsal Cup i helga.

Glade gullgutter. Tiller slo naboene fra Heimdal i G19-finalen.


Tiller Idrettslag Fotball var svært fornøyd med å åpne Tiller Futsal Cup 2019, tidligere Fjernvarmecupen, fredag ettermiddag i både Kotenghallen og KVT-hallen.

J14 startet årets turnering, og på lørdag og søndag ble også Rostenhallen tatt i bruk for å avvikle alle kampene. Våre ferske sjuåringer fikk oppleve 3 mot 3-spill med vant, mens våre eldre spillere spilte 5 mot 5.

Det var også J14 som var første klasse som skulle kåre en vinner. Charlottenlund 2 slo Sjetne 3-2 i en målrik og spennende bronsefinale, mens Strindheim tok hjem det edleste metallet med sin knepne 1-0-seier over Gimse i finalen.


Tapte for tidligere lagvenninner

I G15-klassen var det også tøffe sluttspillkamper. Disse var uten Tiller-lag, da begge to røk ut i gruppespillet. Bronsefinalen ble vunnet av Byåsen 4, som slo Ranheim 1 2-1, mens Trygg/Lade var overlegen i finalen mot Frei fra Kristiansund. Lade-gutta vant til slutt 7-0 og dermed gull.

I J19-klassen, som i år var et offisielt kretsmesterskap, var det Tiller og Trondheims-Ørn som skulle gjøre opp seg i mellom, men storesøster i gult hadde taket på Tiller denne helga. Det ble Tiller 1 mot Tiller 2 i bronsefinalen, der en golden goal-scoring av Ida Skauge Stiles avgjorde kampen.

Finalen vant Trondheims-Ørn 1 3-1 over Trondheims-Ørn 2, som også inneholdt tidligere Tiller-spillere som Siri Berg-Johansen, Andrea Sivertsen Broholm, Laura Gashi og Emilie Joramo.

Sistnevnte ble også kåret til finalens beste spiller.


Se også:
Alle resultater fra helg 1


Aavik-dobbel sikret gulljubel

G19-klassen skulle inneholde helblå jubel. Tre av fire Tiller-lag avanserte til sluttspillet på søndag, men bare ett av lagene, Tiller 3, skaffet seg en plass i semifinalen etter en fabelaktig 3-2-seier over Strindheim 1.

De cruiset til finalen med en solid 3-0-seier over Strindheim 2 i semifinalen, men sistnevnte fikk en form for revansje da de slo Heimdal 2 2-1 i bronsefinalen.

Finalen mot Heimdal 1 skulle bli ytterst nervepirrende. Det startet med at kaptein Tobias Aavik sendte Tiller-gutta i føringen med sin presise 1-0-scoring alene med keeper etter et fantastisk målgivende utkast av keeper Sebastian Eggen.

Heimdal kjempet seg mer inn i kampen og de fikk sin utligning før halvspilt finale, men Tiller svarte kort tid etterpå. Et frispark rett utenfor seksmeteren smalt kontant i nettmaskene fra Aavik, og man merket et høyt jubelbrøl i KVT-hallen.

Klokka gikk sakte for Tiller og lynraskt for Heimdal, men finalen ebbet ut i en 2-1-seier for de blå. Nevnte kaptein Aavik ble kåret til finalens beste spiller.


Cupkomiteen gratulerer alle vinnerlag med store prestasjoner, og en ekstra gratulasjon til klubbens gutter som kapret gullet i G19-klassen!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.