Karlstrøm ny assistenttrener

Postet av Marius L. Larsen den 12. Des 2018

Mats Langmo Karlstrøm er ny assistenttrener for herrer senior A.


Tiller Idrettslag Fotball er glad for å kunne meddele at Mats Langmo Karlstrøm er ny assistenttrener for vårt nye A-lag på herresiden fra og med 1. januar 2019.

26-åringen fra Kyrksæterøra blir med trenerteamet til hovedtrener Simon Hustad Evjen, som han også kjenner fra før siden begge er trenere for Rosenborg Nasjonal G13 (Team BDO).

Karlstrøm har tre års erfaring som hovedtrener for Charlottenlund SK G19. Han har siden 2016 jobbet daglig i Rosenborg Ballklub som trener og prosjektmedarbeider i RBK-skolen.

Den nye assistenttreneren innehar også B-lisensen.


Imponert over nivået

- Dette er selvfølgelig stort for meg, er Karlstrøms første ord.

- Simon har fortalt meg mye om Tiller og dette prosjektet allerede, og jeg er veldig fornøyd med å ha blitt med på laget. Vi skal bygge noe spesielt her, og vi er allerede på god vei. Jeg gleder meg virkelig til å ta tak i arbeidet som venter.

Den nye assistenttreneren gleder seg over at de fleste spillerne fra årets Tillerbyen har varslet at de blir med videre neste år.

- Det er allerede mange gode spillere her. Jeg har sett flere kamper i løpet av året, og jeg er imponert over det nivået de har i seg. Så blir det også en del av vår jobb å prøve å få dem til å ta ytterligere steg.

Sett bort fra Norsk Tipping-ligaen, er Tiller også klar for 0. divisjon i både G16- og G19-klassen, noe som gjør at klubben står godt rustet på et høyt nivå i 2019.

- Det tyder på at det er mange gode spillere også i yngres avdeling. De har gjort en fantastisk jobb med å nå målet om spill på øverste nivå når våren starter. Kanskje vil det være noen der som banker på vår dør om ikke så altfor lenge, sier Karlstrøm.


Vi ønsker Mats hjertelig velkommen som assistenttrener for herrer senior A!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.