Vevle årets spiller

Postet av Marius L. Larsen den 6. Des 2018

Kvinnelaget avholdt sin årlige avslutning i sedvanlig stil onsdag kveld.

Pyntede "Bluebabes"-spillere. På lagbildet mangler Tonje Gravdal som var fraværende grunnet sykdom.


De blåkledde fra Tillerbyens beste kvinnespillere hadde sin juleavslutning onsdag kveld. Der feiret de seg selv etter en fantastisk debutsesong i 3. divisjon kvinner, som mestscorede lag på en fullt fortjent 3. plass på tabellen.

Med middag fra østens kjente trakter og i et svært godt selskap med hverandre, var det naturlig nok god stemning på lagets siste samling for året.

Det var som alltid interessante konkurranser med flotte premier, og det var også høytidelige kåringer.

Kvelden ble avsluttet med visning av mediaansvarliges presise redigerte årsvideo og utdeling av en hyggelig julegave av trenerteamet; nemlig alle bilder, videoer og kamprapporter på en USB-brikke, omkranset av en nokså sjelden nøkkelring med Tiller IL-logo på.


Troféinnsamlerne

Fra venstre: Tiril Olsen, Celine Kleiven Vevle, Sandra Aardahl Gulstad, Ida Skauge Stiles.


De høytidelige kåringene var det fire av; årets komet, årets forbilde, årets spiller og spillernes spiller. Trenerteamet sto for de tre første, mens samtlige spillere bestemte den siste prisen.


Årets komet - Ida Skauge Stiles

Ida har hatt et betydelig gjennombrudd på seniornivå i 2018. Som en av de yngste på laget, har hun tatt enorme steg fra sin vante midtbaneposisjon og bidratt til flere målpoeng. Dette er en spiller som alltid går foran med et godt eksempel. Juryen legger også til grunn at Ida bare har blitt bedre og bedre for hver uke som har gått.
Årets komet kom som et skudd, og traff blink på første forsøk.


Årets forbilde - Sandra Aardahl Gulstad

Lagets eneste 20-åring kan se ut som om hun aldri blir sliten iført den helblå drakta. Med noen trommestikker av løpebein og en sporhundnese for mål, vil angriperen alltid være en spiller mange ser opp til. I år har Sandra vekslet fra studier/praksis i Namsos/Grong til fotball i Trondheim. I perioder har hun måttet kjøre rett fra førstnevnte til sistnevnte og tilbake igjen på samme dag. Det sier litt om hennes vilje for det laget hun spiller på.
Her var det liten tvil om den fortjente prisvinneren.


Årets spiller - Celine Kleiven Vevle

Det er ikke lett å skille seg ut på et solid fotballag som innehar eksemplariske ferdigheter. Celine har spilt alle kamper utenom én i årets sesong, og har vært den spilleren som har levert jevne, gode prestasjoner i hvert oppgjør. Hun har løftet sine lagvenninner med en positiv innstilling og entusiasme, og har samtidig levert flere avgjørende scoringer.
Dette er årets spiller.


Spillernes spiller - Tiril Olsen

Dette var kåringen som alle spillerne selv stemte frem. I hatten var det flere gode kandidater, men årets kaptein skilte seg ut med den største stemmebunken. Tiril har prestert på toppnivå i flere år og har vært en av lagets store bærebjelker. Hun har vært en av grunnene til at laget har vært nærmest bunnsolid bakover. Hun ble valgt til kaptein foran årets sesong på grunn av sin tydelige tilstedeværelse.
En fortjent hyllest til en dønn ærlig og hardtarbeidende spiller.


- En drøm i oppfyllelse

Laget tar nå, i likhet med de fleste andre Tiller-lagene, en velfortjent julepause til en ny vintersesong starter opp i januar.

Den sesongen blir uten tvillingene Tiril og Marita Olsen, da de melder overgang til Trondheims-Ørn fra 1. januar. I en avslutningstale på onsdagskvelden, varslet kaptein og spillernes spiller Tiril hvor mye Tiller har betydd for dem begge.

- De siste årene i Tiller har vært helt fantastiske. Vi så alltid opp til dere eldre, og da vi først fikk spille på samme lag, var det som en drøm gikk i oppfyllelse. Vi kommer til å følge med dere i Tiller, og vi håper samtlige spillere fortsetter på laget slik at dere kan ta nye steg, fortalte Tiril fra talerstolen.


Tiller Idrettslag Fotball og spesielt årets kvinnelag ønsker å takke Tiril og Marita for enestående innsats gjennom deres 11 år i moderklubben. Dere har vært store forbilder for mange unge jenter, og sammen med flere andre har dere vært med å løfte jentefotballen i Tiller til et helt nytt nivå.

Vi ønsker dere lykke til og all mulig suksess i Trondheims-Ørn kommende sesong.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.