Sølv i Flatås Julecup

Postet av Marius L. Larsen den 3. Des 2018

Tiller kapret sølv i Flatås Julecup og klatret på futsaltabellen i kvinneserien. Her er oppsummeringen av helga.

J14 tok en imponerende sølvmedalje i J15-klassen i Flatås Julecup.


De blåkledde fra Tillerbyen herjet på parketten også denne helga, og kanskje de ble godt oppmuntret av nok en stor kvalifiseringskamp til 0. divisjon.

Sent fredag kveld spilte vårt kommende G16-lag mot Nardo i Abrahallen, og våre gutter kunne gå smilende av banen nok en gang. Blåtrøyene ga seg ikke før det sto hele 5-0 i målprotokollen, og nå har de tatt seks poeng på sine to første kamper. De spiller sin siste kvalifiseringskamp mot Trygg/Lade førstkommende onsdag kl.21.00.


"Alder er ingen hindring"

I Flatås Julecups andre spillehelg deltok Tiller med lag i både G14- og J15-klassen. I G14-klassen stilte de blåkledde med tre lag, hvorav to avanserte til sluttspillet på søndag.

Tiller 1 tapte knepent 2-1 for Ranheim i åttedelsfinalen, mens Tiller 2 måtte se seg utslått av Flatås i kvartfinalen.

I J15-klassen gikk begge 14-årslagene videre til sluttspillet, og søndagen skulle bli lang for våre jenter. Tiller 1 tapte 2-1 for Charlottenlund i kvartfinalen, mens Tiller 2 slo ut Flatås med sifrene 1-0 i sin kvartfinale.

I semifinalen vant de blå 1-0 over Nardo, og nå skulle de opp mot Charlottenlund i finalen. Tiller ga alt og litt til i finalen, men de måtte se seg slått 2-1 av en god motstander.


Vi gratulerer J14 med en strålende sølvpokal i J15-klassen i Flatås Julecup!


Ubeseiret i Ladehallen

Søndagen ble også brukt i Ladehallen i kvinnenes andre runde i futsalserien. Våre to lag spilte til sammen fem kamper i den splitter nye hallen (på et småglatt underlag).

Tiller 1 åpnet dagen med en overbevisende 11-0-seier over Kattem, og deretter ble det 1-1 i en jevn kamp mot NTNUI 2. Tiller 2 startet med et tøft 2-2-resultat mot Ranheim, før de slo Kattem 8-0 og Utleira 2 6-0.

Dette betyr at våre to lag er inne på topp 3 på tabellen etter to spilte runder.

Se tabellen her.


Avgjørende G19-kamp mandag

I kveld kl.21.00 er det duket for en avgjørende kamp i kvalifiseringen til neste års 0. divisjon G19. Tiller møter Melhus i Abrahallen i den siste gruppespillkampen, der det blir klart hvilket av de to lagene som slår følge med Verdal på øverste nivå i 2019.

Etter forrige rundes resultater, er kun seier godt nok for Tiller dersom de har planer om å spille i det gode selskap. Tiller ligger på 3. plass på tabellen, målforskjell bak nettopp Melhus.

Vinneren blir seierherre.

Vi håper du også tar turen til Abrahallen i kveld for å støtte gutta!


Mediaavdelingen vil være til stede og dekke begivenheten direkte på Twitter.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.