Evjen ny herretrener

Postet av Marius L. Larsen den 30. Nov 2018

Simon Hustad Evjen (27) vender hjem til sørsida og Tiller Idrettslag Fotball fra og med 2019-sesongen.

Evjen (t.v.) og A-lagets sportssjef Daniel Halgunset.


Avtroppende Tillerbyen Fotballklubb og påtroppende Tiller Idrettslag Fotball er svært glade for å kunne meddele at sjetnmarkingen Simon Hustad Evjen er tilbake på TOBB Arena Sør som hovedtrener for herrer senior A i Norsk Tipping-ligaen 2019.

27-åringen kommer fra FK Kvik i 4. divisjon der han har vært hovedtrener de siste tre årene. Evjen ledet Kvik til 1.-, 2.- og 4. plass de tre siste sesongene, og tok seg i år til 1. runde i NM hvor de tapte 0-1 for Ranheim. Før den tid var han trener for moderklubben Sjetne IL, samt spiller for Tiller Fotball tilbake i 2009.

I tillegg er Evjen hovedtrener for Rosenborg Nasjonal G13 (Team BDO) og assistenttrener for Utleira Futsal. Han innehar B-lisens i trenerkurs.


Gleder seg til å vende "hjem"

De blåkledde fra Tillerbyen kan se frem til at Evjen returnerer på TOBB Arena Sør i blå overdel for første gang på ti år, men han er ikke akkurat ukjent med banen på Tonstad, ettersom han har sett svært mange kamper der de siste årene.

Nå kan han nesten ikke vente med selv å være en del av opplegget.

- Jeg er strålende fornøyd med å vende tilbake til Tiller Fotball og som hovedtrener for herrelaget. Det er en ære å få ta over etter Jørn (André Hugdal), som har vært den aller viktigste personen på og utenfor banen for Tillerbyen de siste årene. For meg blir det som å komme hjem, selv om jeg opprinnelig kommer fra nabobydelen. Jeg har tilbrakt mange timer på TOBB Arena Sør de siste årene for å se Tiller i aksjon, og jeg gleder meg vanvittig til å ta del i den positive atmosfæren som befinner seg i klubben for øyeblikket, meddeler Evjen.

- Tiller er en stor klubb som jeg har den største respekt for, og det vet jeg alt om ettersom jeg har vært her tidligere. Det er mye som skjer i klubben i disse dager, og jeg kan ikke vente med å komme i gang det med arbeidet jeg skal gjøre.


Sa nei til andre klubber

Kanskje ikke overraskende hadde Evjen tilbud fra flere klubber, både på samme nivå og faktisk høyere enn Tiller, men den nye hovedtreneren legger til grunn at det var noen faktorer som gjorde avgjørelsen etter hvert enkel.

- I Tiller er det mange gode personer som ønsker det samme. Jeg har alltid fått et inntrykk av at ting gjøres skikkelig, og det er få, om noen, tilfeldigheter som gjør at prestasjonene lyser. Min gode venn Marius Larsen har også fortalt meg mye om klubben og videre planer, og jeg må bare få berømme den jobben han og mange andre frivillige gjør i Tiller, opplyser Evjen.


- Fantastisk jobb i 2018

Evjen tar over et lag som havnet på en imponerende 3. plass i Norsk Tipping-ligaen avdeling 5 samt kapret en plass i neste års NM, og den nye hovedtreneren skryter av både spillere og trenere som klarte en stor bragd veldig få - egentlig kanskje ingen - trodde på forhånd.

- Det står stor respekt av årets sesong. Jeg vet at Hugdal og resten av trenerteamet har gjort en fantastisk jobb med å nå denne målsettingen. Det er ikke en enkel liga å spille i, men de har sørget for at spillerne har prestert på topp nivå gjennom en lang sesong.

Samtidig forteller Evjen at han gleder seg til å få jobbe med lagets gode spillere.

- Det er utvilsomt en solid spillerstall som finnes her. Mange av spillerne har blitt utviklet her gjennom de siste årene, og nå starter jobben med å prøve å beholde de fleste for å utvikle de ytterligere. Jeg gleder meg til å treffe dem alle sammen.

På spørsmål om hva vi kan forvente av et "Evjen-lag", svarer han følgende:

- Kort sagt prøver mine lag å trene og spille på en måte som utvikler spillerne og er artig å utføre og se på. Lykkes vi med det, og bygger videre på det meget gode fundamentet som er lagt fra før, kan det bli et nytt fint år for Tiller i 2019. Men det krever ekstremt hardt arbeid fra alle involverte, noe som alltid er det viktigste for suksess.


Tiller Idrettslag Fotball ønsker Simon Hustad Evjen hjertelig velkommen tilbake til klubben, denne gang som hovedtrener for herrer senior A.

Allerede lørdag 1. desember kommer avdelingsoppsettet i Norsk Tipping-ligaen.

Klubben kommer tilbake med flere oppdateringer vedrørende vårt nye A-lag.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.