Pokalfest igjen

Postet av Marius L. Larsen den 25. Nov 2018

Nok en futsalhelg endte med en hylle av pokaler.

G16 med sølv i Heimdal Indoor.


De blåkledde fra Tillerbyen startet helga med et brak av kamper i flere haller. I velkjente Heimdalshallen skulle G16, herrer og J15/16 i aksjon, mens det var G13 og J17 i den nye Flatåshallen i Flatås Julecup.

Samtidig var det også åpningsrunde i futsal både på herre- og kvinnesiden, men vi starter med de aldersbestemte cupene.

I Heimdalshallen skulle de blå prøve å gjenskape de store prestasjonene som har skjedd de tre foregående helgene, og det ble nesten en ny blåmandag å rapportere.

Et ungt juniorlag tapte semifinalen for Heimdal og kapret dermed en delt 3. plass, mens tre av fire lag, derav ett rent J14-lag, avanserte til sluttspillet i J15/16-klassen. Våre 14-åringer måtte se seg slått av det eldre Tiller-laget i kvartfinalen, men ingen av de blå nådde helt frem til finalen. Det ble derimot til slutt 3.- og 4. plass i J15/16-klassen.

I G16-klassen gikk det ene Tiller-laget hele veien til finalen. På veien slo de flere sterke førstelag, og i finalemøtet med seriøse Ranheim Futsal, kunne det fort ha gått Tillers vei. Ifølge rapportene vant Tiller sjansestatistikken 8-3, men det var Ranheim Futsal som vant 1-0.

Vi gratulerer J15/16 med bronse og 4. plass og G16 med sølv i Heimdal Indoor!


Ingen jul uten...

I Flatås ILs splitter nye innendørshall ved sin kunstgressbane var det duket for den første helga av Flatås Julecup.

Der stilte Tiller lag i to forskjellige klasser. I G13-klassen gikk det eneste Tiller-laget videre til sluttspillet på søndag, men de måtte se seg utslått av Melhus i kvartfinalen.

I J17-klassen stilte Tiller tre lag, der to av dem gikk videre til utslagsrundene på søndag. Med ett lag i bronsefinale og ett i finale, var det duket for en helaften. Tiller 2 vant bronse etter å ha vunnet på walkover over Kattem, mens Tiller 1 tapte finalen knepent 3-1 for Strindheim.

Vi gratulerer J17 med bronse og sølv i Flatås Julecup!


Seriestart i futsalserien

På lørdag var det endelig duket for seriestart for våre eldste spillere. Herrene startet 2. divisjon med åpning for de tre lagene, der Tiller 2 vant samtlige tre kamper, deriblant en minneverdig 10-1-seier over Byneset, mens Tiller 3 vant en av sine tre. Tiller 1, det eldste laget, tapte sine to første oppgjør.

Kvinnene spilte 1. divisjon på søndag, og de to lagene imponerte i Charlottenlund VGS-hallen. Vårt yngste lag åpnet med fire poeng på sine to første kamper, mens de eldste spillerne kapret seks poeng på sine første tre dueller, deriblant en knepen og temperamentsfull 3-2-seier over NTNUI 2 i siste kamp på søndag.

Se tabeller:
2. divisjon menn
1. divisjon kvinner


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.