Offensive Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 31. Okt 2018

Vi bekrefter at vi har vært #FramoverAlltid i høst.

Den digitale plakaten for høstsesongen 2018. Spillerne Hejar Kara (t.v.), Fredrik Olufsen og Synne Aunehaugen prydet plakaten etter godkjenning av både spillere og foreldre.


De blåkledde fra Tillerbyen har trukket innendørs, og har nå fokus på de mange futsalhelgene som både gjenstår i 2018 og som starter i 2019, deriblant med vår egen Tiller Futsal Cup.

Utendørssesongen 2018 er over, og på siste dagen i oktober ønsker vi å oppsummere høstens emneknagg (hashtag) #FramoverAlltid i sosiale medier.

Men hva betyr egentlig #FramoverAlltid? Alltid framover? Aldri bakover?

For mediaavdelingen har det vært viktig å være offensiv. Tiller skal alltid være frempå når høsten kommer. Det er jo da ting skal avgjøres.

Og på banen har Tiller levert i sedvanlig stil. Kretsmesterskap i J17-klassen for tredje år på rad. Gull i OBOS-cup G16. Sølv i OBOS-cup J13. Og en rekke solide resultater i absolutt alle aldre.

Men det er ikke bare resultater det handler om.

Prestasjoner. Utvikling.

Har vi hatt det? Ja, det har vi.

#FramoverAlltid handler også om å ta steg i riktig retning. Våre spillere har blitt ett år eldre. De har blitt bedre som fotballspillere og ikke minst mennesker.

Men det er ikke bare banen vi har tatt og fremdeles tar steg.

I disse dager er vi i startgropa i prosessen på å bli kvalitetsklubb. En solid struktur og tung grunnstein i en hektisk, men atter så morsom fotballhverdag.

Tenk dere det da. Kvalitet i alle ledd.

Kvalitetsklubben Tiller.

Det hadde vært noe.


#FramoverAlltid

Høsten 2018


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.