Stort oppmøte ga forrykende start

Postet av Marius L. Larsen den 30. Okt 2018

Et stappfullt klasserom i første møte om kvalitetsklubb.

Ørene spisses når Reidar Schjei snakker.


Tiller Idrettslag Fotball er stolt av å meddele at første møtekveld om prosjektet kvalitetsklubb ble en kjempesuksess.

Lagledere representert fra barne-, ungdoms- og seniorfotball samt styremedlemmer førte til at alle stolene - 30 stk - i klasserommet på KVT var opptatt.

Ledet av Reidar Schjei fra NFF Trøndelag og styreleder Gro Merethe Nerland, ble det gitt ytdypende informasjon om kvalitetsklubb og hva det innebærer.

- Å være kvalitetsklubb handler om å ha strukturen på plass på alt man foretar seg; å følge sportsplan og klubbhåndbok. Jeg synes dere har kommet sabla godt i gang etter første møte, fortalte Schjei til de fremmøtte på tampen av samlingen.

Alle, både via egne meninger og i gruppearbeid, kom opp med forslag til klubbens visjon for de yngste og eldste lagene, samt hva som skaper et godt omdømme. Nå skal medlemmene ta dette videre, forteller Nerland:

- Vi fikk svært mye ut av allerede første møtekveld, og jeg er imponert over det voksende engasjementet hos våre lagledere. Vi fikk kladdet godt i kveld, og nå skal vi snevre dette inn til en visjon som vi skal stå for. Frivillige personer fra både barne-, ungdoms- og seniorfotballen skal jobbe i et utvalg og fortsette dette gode arbeidet videre.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.