J13 klar for finale

Postet av Marius L. Larsen den 19. Okt 2018

Tiller er i finalen i OBOS-cup J13. Slik var torsdag 18. oktober.

J13 er én kamp unna tittelen som trøndersk mester.


De blåkledde fra Tillerbyen var i aksjon på mange steder gjennom en etter hvert sen torsdagskveld, der det var knyttet svært stor spenning i G19-klassen.

G19-1 kunne vinne sin 1. divisjonsavdeling etter at de slo Lånke hele 9-0 på TOBB Arena Sør dagen før, men kun dersom Ranheim 2 vant med maksimalt tre mål over Meldal. Dessverre for Tiller, så vant Ranheim 2 9-1 og ble dermed avdelingsvinner på målforskjell.

G19-2 gjestet Selbu i en toppkamp i 2. divisjon, og Tiller kunne også her kapre førsteplassen ved en tremålsseier. Men Tiller slet mot en svært god motstander, og blåtrøyene måtte etter hvert se seg slått 5-1.


Feide Steinkjer av banen

Videre på torsdag tok J14-1 imot Sparbu på "hjemmebane" på Lade 4, der blåtrøyene var i et hinsides scoringshumør og vant hele 20-0.

Samtidig møtte G14-1 Melhus til en toppkamp på TOBB Arena Sør, men der måtte våre gutter se seg beseiret knepent 2-0.

G16-3 slo Kattem 3-2 i et heftig og jevnt lokaloppgjør på bortebane, og det ble ekstra jubel på Guldbergaunet i Steinkjer der J13 skulle kjempe om en finale i OBOS-cup.

Og det var aldri noen tvil. Tiller storspilte og ledet hele 4-0 til pause, og selv om Steinkjer reduserte tidlig i andre omgang, svarte Tiller med to raske scoringer. Blåtrøyene vant til slutt 6-1, og skal spille finale mot Melhus lørdag 27. oktober i Abrahallen.


Vi gratulerer J13 med finale i OBOS-cup!


Forza Tiller!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.