Kan bli kretsmestere

Postet av Marius L. Larsen den 12. Okt 2018

Det kan bli en avgjørende kamphelg.

Denne gjengen kan bli kretsmestere nok en gang på søndag.


Det er kanskje høstferie for flesteparten av spillerne, men de blåkledde fra Tillerbyen er som regel alltid i aksjon uansett.

I helga er det tre spennende hjemmekamper for vår del, og "høstferiefesten" starter forhåptenligvis på lørdag.

Kl.15.30 tar Tillerbyen, fra neste år Tiller, imot Tynset på TOBB Arena Sør i den 24. og tredje siste serierunden i Norsk Tipping-ligaen avdeling 5 (3. divisjon herrer). Blåtrøyene slo Ottestad hele 4-0 på hjemmebane for to uker siden, og nå håper de på reprise mot et Tynset-lag som er på desperat poengjakt for å unngå nedrykk.

Tillerbyen innehar tredjeplassen i avdelingen for øyeblikket, en plassering som sikrer en direkteplass i 1. runde i neste års NM.


Mestscorende og kretsmestere?

Søndagen starter med årets siste kvinnekamp i 3. divisjon.

Kl.14.00 skal våre beste jenter opp mot Gimse i det som forventes å bli en tøff sisterunde på TOBB Arena Sør. Et ungt Tiller-lag, som har flere spillere på høstferie, går uansett for tre poeng mot et forsterket Gimse-lag.

Tiller kan bli mestscorende i avdelingen dersom de gjør jobben på søndag.


Helga avsluttes med første matchball om kretsmesterskapstittel i J17-klassen.

Kl.18.00 er Tiller vertskap for Remyra i 0. divisjon. Blåtrøyene mangler ett poeng på sine to siste kamper for å vinne divisjonen og bli kretsmestere i J17-klassen for tredje året på rad, og de vil helst klare dette før toppmøtet med Strindheim som ligger på plassen bak dem.


Ta turen til TOBB Arena Sør og støtt de blåkledde til seier!


Vi går for en skikkelig blåmandag!

Forza Tiller!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.