Sterk Tiller-helg

Postet av Marius L. Larsen den 1. Okt 2018

Tiller-lagene leverte en sterk helg med flotte prestasjoner.

Tillerbyen, fra neste år Tiller, spiller i Norsk Tipping-ligaen 2019.


De blåkledde fra Tillerbyen begynner kanskje å nærme seg en etterlengtet høstferie, men først er det noen kamper igjen før man kan ta en pust i bakken.

I septembers siste helg startet blåtrøyene med to oppgjør på fredag som gikk vår vei. Først ut var G19-2 borte mot Flatås på Dalgård kunstgress, der Tiller vant til slutt 6-1 etter mål fra Stian Thanem, Fredrik Olufsen, Magnus Kristoffersen, Sebastian Eggen, Simon Myhr samt ett selvmål.

Deretter var J13 i aksjon mot Klæbu på TOBB Arena Sør. Våre jenter ga alt og vant fortjent 4-1, og klatret dermed helt til topps på tabellen i 1. divisjon.


Tiller i Norsk Tipping-ligaen

Lørdagen startet med J14-1s bortemøte med Skogn nord i Trøndelag, og de målvante Tiller-spillerne bød opp til dans og vant overlegent 5-0.

Senere på dagen tok Tillerbyen, fra neste år Tiller, imot Ottestad i den 22. serierunden i Norsk Tipping-ligaen avdeling 5. Der vant Tillerbyen 5-0 etter scoringer fra Sindre Welo (2), Andreas Druzkowski og Espen Mathiassen. Med denne seieren har dermed blåtrøyene sikret ny kontrakt på nivå fire.

Les kamprapporten her.


Ti i skuddet for G16

Søndagen startet med et 4-0-tap for G14-3 i bortemøtet med Charlottenlund 2, før kvinner-2 gjestet Røros i sin tredje siste kamp for sesongen, men etter en jevn kamp måtte de se seg slått 2-1.

Deretter var det G16-1s tur. De tok turen over fjorden til Rissa, og gjennom regn og vind innkasserte de en knallsterk 10-0-seier. Dette betyr at de er rett bak tabelltoppen i 1. divisjon med en kamp til gode.

Helga ble avsluttet med to kamper kl.18.00. G13-3 måtte reise hjem fra Othilienborg med et 10-1-tap, mens G14-1 slo Strindheim 3-1 på TOBB Arena Sør.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.