Tatt opp som prosessklubb

Postet av Marius L. Larsen den 20. Sep 2018

Første steg for å bli kvalitetsklubb.


Tiller Idrettslag Fotball er svært fornøyd med å bli tatt opp som prosessklubb til NFF Kvalitetsklubb nivå 1. Sammen med sju andre klubber, er Tiller den eneste fra Trondheim i dette uttaket.

NFF Kvalitetsklubb er en av tre hovedsatsingsområder i gjeldende handlingsplan og en bærende utviklingsstrategi i tiden som kommer.

NFF Kvalitetsklubb nivå 1 tar for seg aktivitet, organisasjon, kompetanse og samfunns- og verdiarbeid, og nå håper styreleder Gro Merethe Nerland at at flere vil være med å forme Tiller som den kvalitetsklubben den skal være.

- Vi er veldig glad for å ha blitt med som prosessklubb til NFF Kvalitetsklubb. Vi har som mål å få det kjennetegnet i løpet av den nærmeste tiden, men det handler om å få frem det budskapet vi ønsker. Vi har flere ting klart allerede, men fremdeles er det en del punkter vi må jobbe mer med, forteller Nerland.

- Vi håper flere vil være med i en styringsgruppe for å sikre at arbeidet blir gjort på en helhetlig måte. Da kan man hjelpe til på enkeltområder som man selv ønsker, meddeler styrelederen.


Alle lagledere er gjort oppmerksom på nyheten tidligere denne uken.


Ønsker du å være med på å forme Tiller IL Fotball?

Kontakt oss på e-post.


Forza Tiller!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.