Gull i Trond Jentecup

Postet av Marius L. Larsen den 10. Sep 2018

De blåkledde fra Tillerbyen var "overalt" i helga med blandet hell, der det desiderte høydepunktet kom på Rosenborgbanen.

Gulljenter på Rosenborgbanen.


Det går sjelden en helg uten at Tiller er i aksjon, og denne helga var intet unntak.

Blåtrøyene startet en hektisk fredag med hele fire kamper i konkurranseklassene, men det startet ikke helt feilfritt for G14-2. I bortemøtet med Flatås hadde Tiller mulighetene, men de måtte til slutt se seg slått knepent 2-1.

Deretter var G13-2 i aksjon mot Sjetne i et realt nabooppgjør på TOBB Arena Sør, men det skulle ikke bli blå jubel. Tiller hadde ikke lykken foran motstanderens mål, og det endte til slutt 4-0 i disfavør hjemmelaget.

På Lade var Tiller gjester hos vertene Strindheim i nok et toppoppgjør i J17 0. divisjon. Tiller kunne få en kraftig luke på toppen av tabellen ved seier - og det var akkurat det som skjedde. Tiller vant 3-1, og troner nå øverst med fem poengs margin ned til Strindheim med en kamp mindre spilt.

Fredagen avsluttet med nok et klubboppgjør mellom Tiller og Strindheim, denne gang i J14-klassen på TOBB Arena Sør. Tiller lå under 2-0 etter en litt merkelig omgang med mye ballinnehav, og de store sjansene ble enda større etter sidebytte. Tiller reduserte til 1-2 halvveis i andre omgang, men de klarte ikke å få med seg svært fortjente poeng.


G16 på topp

På lørdag var det ingen Tiller-kamper, men derimot var det to Tiller-gutter som forberedte seg til kampsamling i Lillestrøm for Team BDO G13. Steffen Vilvang Halseth spilte samtlige seks kamper (lørdag og søndag, red. anm.) for trønderne, og med på laget var også kvinnetrener Marius Lundhaug Larsen, som var i trenerteamet som keepertrener for første gang.

Søndagens to oppgjør startet på ettermiddagen med G16-1s hjemmemøte med Steinkjer. Blåtrøyene ledet 3-0 halvveis og de så seg aldri tilbake. Det endte til slutt 5-1, noe som fører Tiller på tabelltopp med full pott etter fire serierunder - som det eneste laget i avdelingen.

Kvelden og helga ble avsluttet på Utleira kunstgress, der herrer-2 gjestet den suverene serielederen Utleira. Tiller prøvde hardt og ga alt de hadde, men de måtte etter hvert innse at det ikke ble poeng denne kvelden. Utleira vant til slutt kontrollerende 8-0.


Blå gulljubel på østsiden

Samtidig var Tiller påmeldt med to lag i J14-klassen i Trond Jentecup på Rosenborgbanen. De blåkledde vant samtlige seks innledende kamper på lørdag, og dermed havnet begge lagene i A-sluttspill på søndag.

Der tapte det ene laget sin kvartfinale mot Vestbyen, mens det andre gikk videre til semifinale senere på ettermiddagen etter å slått ut Melhus 3-0.

I semifinalen beseiret de Vestbyen med samme sifre, mens finalen mot Hommelvik var en real målfest. Tiller ga seg ikke før det sto 5-1 i målprotokollen, og dermed kunne de strekke armene i været for et fantastisk GULL!


Vi gratulerer J14 med GULL i Trond Jentecup!


PS! Mandagen starter med et brak på TOBB Arena Sør, da Tillerbyen, fra neste år Tiller, tar imot Rosenborg 2 kl.17.45 i et herlig toppoppgjør! Ta turen og støtt blåtrøyene du også!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.