Skifter navn og får KM-status

Postet av Marius L. Larsen den 7. Sep 2018

Fjernvarmecupen er en vellykket historie når Tiller Futsal Cup ser dagens lys i forkant av 2019-turneringen.

Fra og med 2019 skifter "Fjernvarmecupen" til "Tiller Futsal Cup".


Tiller Idrettslag Fotball er glad for å kunne meddele at klubbens svært populære futsalturnering har skiftet navn til Tiller Futsal Cup, og samtidig har fått KM-status.

Helt siden 2002 har innendørscupen vært arrangert som "Fjernvarmecupen", fem år etter at "Tiller Cup" fant sted etter en smart idé i fotballgruppa den gang. Navnet "Fjernvarmecupen" kom etter det svært gode samarbeidet med Statkraft (tidl. Trondheim Energi) og en boligutbygging med fjernvarme i spissen.

Etter 2018 var samarbeidet over, og klubben ønsker å takke Statkraft for 17 fantastiske år.


Futsalklubben Tiller

Styret har nå vedtatt at turneringens nye navn blir ikke-kommersiell og derfor hetende "Tiller Futsal Cup".

Tiller var den første klubben i Trøndelag og en av de aller første klubbene i Norge som arrangerte årlig innendørsturnering med rene futsalregler fra 2014, og senere fulgte andre klubber Tillers eksempel.

Fortsatt skal turneringen spilles gjennom tre helger tidlig i januar som en herlig kick-off på det nye året og ikke minst en ny fotballsesong for alle aldre.


Kretsmesterskap i tre klasser

Tiller Futsal Cup har ikke bare et nytt navn i seg - turneringen får også KM-status (kretsmesterskap), som den første turneringen under denne nye ordningen fra NFF Trøndelag.

I 2019 skal Tiller dele på denne statusen med sine gode naboklubber Heimdal, Flatås og Kolstad, der Tiller Futsal Cup inneholder kretsmesterskapstitler i klassene J15, G16 og J19.


Vi gleder oss til å ta imot mange hundre lag i Tiller Futsal Cup om ikke så altfor lenge, og informasjon om påmelding kommer ganske snart.

Velkommen skal alle være!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.