J16: Tiller 2 - 4 Strindheim

Postet av Marius L. Larsen den 26. Aug 2018

TOBB ARENA SØR (TILLER): Tiller er ute av årets J16-NM etter å ha tapt for Strindheim i 8-delsfinalen.

Tina Ngozi Ezeh like før hun hamret inn 2-1.

Det var ikke mye å melde om i løpet av de første minuttene. To lag som kjenner hverandre godt og som var jevngode i det meste.

Den første nevneverdige målsjansen fikk Marie Optun etter 13 minutter, men skuddet fra 16 meter gikk en drøy meter utenfor målet.

Fem minutter før pause holdt Siri Berg-Johansen på å stange inn Marie Methis gode frispark i mål, men headingen gikk over.

Dog skulle hun brøle av glede kort tid senere. Hun gjorde alt selv, fintet bort flere motspillere og banket ballen kontant i nærmeste hjørne fra tolv meter - dermed 1-0 til hjemmelaget.

På overtid i første omgang fikk Tiller straffespark da Synne Bye-Andersen ble felt, men fra ellevemetersmerket ble skuddforsøket godt reddet av Strindheims keeper.

Strindheim satte i gang raskt etter straffesparket, kontret og scorte på et langskudd i lengste vinkel til 1-1.

Dermed var lagene like langt etter halvspilt kamp.

Mistet ny ledelse på slutten

I andre omgang var banespillet like jevnt og tett som starten på den første, men etter 54 minutter skulle det bli ny jubel for hjemmelaget.

Et strålende forarbeid av Bye-Andersen sendte Tina Ngozi Ezeh på skuddhold, og sistnevnte hamret inn 2-1 fra 18 meter.

Umiddelbart etter avspark fikk Ezeh en ny stor sjanse da hun snappet opp en bakromsball og rundet keeper, men fra svært skrått hold havnet ballen i nettveggen.

I det 61. spilleminutt utlignet Strindheim til 2-2 på et skudd fra 25 meter, og mens Tiller hadde nok med å klarere gjestenes farlige dødballer, snudde gultrøyene kampen med et knallhardt skudd i lengste hjørne, og dermed 2-3.

Med få minutter igjen å spille måtte hjemmelaget fremover i angrep, og da blåtrøyene ikke klarte å få nok trykk på Strindheims mål, kontret bortelaget på overtid. Det endte med nok et hardt skudd via tverrligger og i mål til 2-4.

Dermed er Tiller ute av årets J16-NM med tap for Strindheim i 8-delsfinalen.

Vi ønsker Strindheim lykke til videre i turneringen som det eneste trønderske innslaget!

J16: Tiller IL 2 (1) - (1) 4 Strindheim IL
1-0 Siri Oline Berg-Johansen 38'