J19: Trondheims-Ørn 3 - 1 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 16. Aug 2018

UTLEIRA KUNSTGRESS (UTLEIRA): Tiller spilte jevnt med Trondheims-Ørn, men måtte til slutt se seg utslått av J19-NM torsdag kveld.

Celine Kleiven Vevle og resten av Tiller fikk en tøff kamp av Trondheims-Ørn.


De blåkledde fra Tillebyen fikk en verst tenkelig start før sju minutter var spilt. Tiller var passive i forsvar - og hjemmelaget var gode fremover - da gultrøyene satte inn 1-0 alene med Tiller-keeper Marthe Jakobsen.

Tiller kom bedre med utover i omgangen, og etter 22 minutter ble Synne Bye-Andersen felt over ende rett innenfor 16-meteren. Dommeren pekte på straffemerket, men dessverre for blåtrøyene ble forsøket reddet av vertenes keeper.

Resten av første omgang ble en stillingskrig hvor Trondheims-Ørn hadde mest ball, men ingen av lagene klarte å produsere mange målsjanser.


Berg-Johansen reduserte

Selv om blåtrøyene startet godt i andre omgang - og at de måtte skifte til hvite shorts og sokker i pausen - var det hjemmelaget som kunne juble over nok en scoring.

Trondheims-Ørn brøt Tiller på vei framover, kontret og satte inn 2-0 fra skrått hold i lengste hjørne, men dette var langt fra over.

Tiller stormet i angrep umiddelbart etter avspark, og et fantastisk mål i vinkelen fra Siri Berg-Johansen sørget for en herlig redusering til 1-2 og dermed et nytt liv i kampen.

Sluttminuttene ble preget av få sjanser i en svært tett og jevn kamp. Tiller jaget utligning og sendte mange spillere i angrep, men allikevel klarte de ikke å sette Trondheims-Ørn-keeperen på de store prøvene.

Helt på tampen punkterte vertene kampen etter at Tiller ikke klarte å klarere et hjørnespark som havnet tilbake i feltet og endte med scoring fra kloss hold.


Kampfakta:

J19: SK Trondheims-Ørn 3 (1) - (0) 1 Tiller IL
1-0 7'
2-0 57'
2-1 Siri Oline Berg-Johansen 58'
3-1 88'

8-delsfinale NM J19 Telenor Cup
Torsdag 16. august 2018 kl.18.00
Gult kort Tiller: Sara Bye-Andersen (70')
Tilskuere Utleira Kunstgress (Utleira): ca 100


Laget:

Marthe Jakobsen
Sara Bye-Andersen - Marita Olsen - Tiril Olsen (k) - Mari Kristine Vik
Synne Bye-Andersen - Celine Kleiven Vevle - Andrea Holm Aune - Stine Holstad Vigtil
Mia Bjerkan - Victoria Sande Petersen

Innbyttere: Kaisa Øien Aune, Ida Skauge Stiles, Siri Oline Berg-Johansen, Tina Ngozi Ezeh, Marie Schult Optun, Thale Hinsverk, Victoria Berge.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.