Slo Lillestrøm - videre i OBOS-cup

Postet av Marius L. Larsen den 13. Aug 2018

Våre lag leverte sterke resultater gjennom helgas kamper og turneringer.

G16 er videre i OBOS Cup etter dramatiske sluttminutter mot Hitra.


De blåkledde fra Tillerbyen var i aksjon på flere baner denne helga, og det som så ut til å bli en knallblå helg fikk en fantastisk start på lørdag.

Tillerbyen, fra neste år Tiller, tok imot serieleder Byåsen TF til hjemmekamp på TOBB Arena, og blåtrøyene fikk en kjempeåpning på toppoppgjøret. Mats Ingebrigtsen sendte vertene i ledelsen før to minutter var spilt, og vårt kommende A-lag på herresiden holdt unna og vant 1-0.

Dette resultatet gjør at de i skrivende stund er kun tre poeng fra tabelltoppen i Norsk Tipping-ligaen avdeling 5.


Frønes scorte, Eidesmo reddet

Søndagen fikk en ekkel start da kvinnelaget tapte 5-2 for Tynset på Nytrømoen gras. Langt eldre Tynset scorte på fire dødballer, og selv om Tiller svarte til 2-2, klarte ikke de blåkledde å komme med en sluttspurt.

Deretter var G16 i aksjon i sluttspillet i OBOS-cup. I borteoppgjøret mot Hitra ledet Tiller 1-0 til pause etter scoring av Tobias Negård Larsen som scorte alene med keeper, og ikke lenge etter sidebytte ble Sadiki Reberaho lagt i bakken. Straffespark til de blå, som kaptein Thomas Mikalsen satte kontant i mål til 2-0.

Hitra reduserte så til 2-1 på en heading i feltet før de få minutter senere utlignet til 2-2 etter noe klabb og babb i Tillers 16-meter.

I det lagene gjorde seg klare for ekstraomganger, ble Jonathan Smerkerud Frønes en av de store heltene da han satte inn 3-2.

Vi skrev riktig; en av heltene.

For på overtid var Hitra farlig frempå igjen, og en siste corner skulle lempes i feltet. Men på streken sto grønnkledde Magnus Eidesmo, som vartet opp med en mesterlig redning i sitt høyre hjørne på Hitras avslutning.

Dermed ble det 3-2-seier og avansement til kvartfinale for Tiller.

Søndagskvelden ble avsluttet på TOBB Arena Sør, der herrer-1 var vertskap for Jonsvatnet 2, men blåtrøyene leverte en svak forestilling og måtte til slutt se seg slått hele 6-0.


Tiller bedre enn Lillestrøm

Laget i Oslo.


G14 var i Oslo for å delta i den forhåndsinviterte turneringen Kringsjå Invitational i helga. Det var Lyn Fotball som var arrangør, og blåtrøyene skulle møte spennende lag på sitt aldersnivå.

Resultatsmessig ble det litt varierende, men prestasjonene steg jevnlig utover i turneringen, og det kulminerte med en strålende og svært fortjent 4-0-seier over Lillestrøm.

Petter Selvaag Solbakken, for øvrig født i 2005, ble kåret til turneringens beste forsvarsspiller, mens Emil Hagen Dyrseth ble ikke bare kåret til den beste midtbanespilleren, men også turneringens beste spiller.

- Dette beviser at vi gjør mye riktig i treningshverdagen, og det er moro at gutta blir sett og gitt oppmerksomhet for sine prestasjoner. Dog har vi noen spillere ute med skader, men forhåpentligvis er de raskt tilbake i spill. Vi ser veldig frem til sesongstart nå, sier hovedtrener Vidar Broholm.


Vi gratulerer G16 med avansement i OBOS Cup og G14 med en særdeles god prestasjon i Oslo!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.