Tynset 5 - 2 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 12. Aug 2018

NYTRØMOEN GRAS (TYNSET): Kvinnelaget holdt unna på alle dødballer, unntatt fire.

Store rom å løpe i for Sandra Aardahl Gulstad mot Tynset, men dessverre måtte blåtrøyene reise tomhendte hjem.

De blåkledde fra Tillerbyen stilte et ungt kvinnelag på den svære gressmatta på Nytrømoen denne søndagen, og trønderne fikk en verst tenkelig start på kampen av et langt eldre og mer rutinert Tynset-lag.

Etter at forhåndsfavoritten hadde hatt et par brukbare sjanser etter innlegg i feltet, måtte Tiller se seg ligge under 2-0 etter 21 minutter. Først scorte de på et hjørnespark som ble stusset i mål fra kloss hold, og deretter var det en kort corner som Tiller sov på, som til slutt endte med et vakkert skudd i lengste vinkel fra 20 meter.

Men Tiller våknet.

I det 34. spilleminutt reduserte Hege Snåsøy Hovdahl med et lekkert skudd med venstre fra 14 meter etter et herlig forarbeid av Sandra Aardahl Gulstad, og nå var Tiller gode.

Tok fort tilbake ledelsen

Det eksploderte på Tiller-benken og høyre del av tribunen da Andrea Holm Aune stanget kontant inn 2-2 på et hjørnespark fra Kaisa Øien Aune rett etter pause, men dessverre for gjestene gikk det ikke lange tiden før Tynset tok tilbake ledelsen på nok et hjørnespark.

Halvveis i andre omgang fikk Holm Aune en gigantisk mulighet fra fem meter etter å ha plukket nedfallsfrukt på en corner, men en fantastisk redning av Tynset-keeperen hindret ny utligning.

Tiller ble tunge på slutten, og Tynset var farligere når de angrep.

Åtte minutter før full tid kom den egentlige spiker'n i kista, da rødtrøyene økte ledelsen til 4-2 på en fjerde corner.

Rett før overtiden fastsatte gjestene sluttresultatet til 5-2 på en kontring som endte med innlegg og heading på bakre stolpe.

Nå retter Tiller blikket mot den svært spennende NM J19-kampen mot Trondheims-Ørn førstkommende torsdag kl.18.00 på Ørn Arena.

PS! Keeper Matilde Bolghaug (16) og Mia Sivertsen Hilsen (17) fikk sin A-lagsdebut i denne kampen. Vi gratulerer!