Tiller til Norway Cup

Postet av Marius L. Larsen den 27. Jul 2018

Tiller stiller tre lag i årets Norway Cup i Oslo.


De blåkledde fra Tillerbyen gjør seg klare for årets siste sommerturnering, og nå vendes snuten til hovedstaden der Norway Cup går av stabelen.

Tidligere i sommer har Tiller vunnet Skandia Cup, Storsjöcupen og Gothia Cup, og kan blåtrøyene virkelig kapre sin fjerde store cuptittel når vi starter august?

Tiller stiller med ett lag hver i klassene G17, G19 og J19, og våre spillere har allerede varslet at de ikke har tenkt å bruke ei uke i Oslo som ferie.

I fjor nådde Tiller helt til finalen i J19-klassen, men måtte til slutt se seg slått 1-0 av hjemmefavoritten Vålerenga.


Slik er det innledende kampoppsettet:

Søndag:
kl.13.55 G19 Tiller 0 - 0 Aksla
kl.18.00 G17 Tiller 10 - 0 KFUM Oslo

Mandag:
kl.12.40 G17 Tiller 2 - 2 Nesodden
kl.13.55 J19 KFUM Oslo 0 - 4 Tiller
kl.18.35 G19 Tiller 0 - 2 Baune

Tirsdag:
kl.12.40 J19 Tiller 4 - 0 Haramsøy/Nordøy
kl.13.55 G19 KFUM Oslo 2 0 - 1 Tiller
kl.13.55 G17 Drøbak-Frogn 0 - 3 Tiller
kl.19.15 J19 Tiller 8 - 0 Eikelandsfjorden


Sluttspillet starter fra og med onsdag.

Følg også oppdatert kampoversikt her.


Enorm interesse rundt kampene

Lagene på Norway Cup kan glede seg over en enorm medieinteresse rundt årets turnering. I år er det nemlig ikke bare TV 2 som skal sende fra Ekebergsletta og de andre banene. I tillegg skal VG og flere mediehus fra Amedia være på plass.

Så langt er det én Tiller-kamp som våre supportere i Trondheim kan se på nett eller TV, og det er G19s mandagskamp mot Baune. Siden mediaavdelingen også er medlem av støtteapparatet rundt klubbens J19-lag, vil disse kampene bli oppdatert i tekstformat med mål og andre viktige hendelser direkte på Twitter.

Vi håper også at vi klarer å få med oss flere G17- og G19-kamper som da vil bli oppdatert på Twitter, men dette vil i så fall bli bekreftet senest på kampdag.

Har du ikke Twitter-konto? Registrer deg her eller last ned Twitter-appen på din telefon for å få med deg siste nytt fra Tiller IL Fotball!


Det skal snappes mye

Samtidig som Twitter-varslene skal florere på supportenes mobiltelefoner gjennom turneringen, vil det også bli en god del aktivitet på Snapchat-kontoen.

Det er drøyt to år siden vi lanserte en konto i klubbens navn, og våre 'snapper' legges alltid ut i 'Min Story', lett tilgjengelig for alle interesserte.

Følg oss gjerne ved å legge til 'tillerfotball' - som vi heter i alle sosiale medier!


Forza Tiller!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.