God sommer!

Postet av Marius L. Larsen den 9. Jul 2018

Den solrike tiden av året.

God sommer fra undertegnede.


De blåkledde fra Tillerbyen.

Et kjent begrep har det blitt, noe vi er veldig fornøyd med.

I første halvdel av 2018 har vi vært #BestSammen, og vi er utrolig stolte av alle sammen som har bidratt til akkurat det.

Tiller Idrettslag Fotball er som alltid representert både i nord og sør, og gjennom en lang vårsesong har vi klart å dekke mange av våre lags kamper, turneringer og andre hendelser.

I løpet av de siste seks ukene har vi fått over 100 nye likerklikk på vår Facebook-side, der bildealbumene og artikler som inneholder store prestasjoner har vært svært populære i sedvanlig stil. I tillegg har vi fått en markant økning i antall følgere både på Instagram og Snapchat, noe som er veldig hyggelig.


Vi gleder oss til sensommeren og høsten, der NM, opprykkskamper og andre aktuelle oppgjør selvfølgelig vil få en stor spalteplass.

Takk for bidragene vi mottar fra både foreldre og trenere, og takk for at vi får lov til å dele øyeblikkene som lagene skaper.


Nå tar både styret og mediaavdeling en velfortjent sommerferie, og det er dermed lettest å få tak i oss via sosiale medier de kommende ukene, ettersom e-post vil bli sporadisk lest.

Vi har allerede laget en Gothia Cup-sak som er satt til forhåndspublisering neste mandag, men mediaavdelingen returnerer for fullt i løpet av uke 30, der vi vil ha fokus på lagene som reiser til Norway Cup.


Inntil da ønsker vi alle sammen en fortreffelig sommer!


Sportslig hilsen,
Marius Lundhaug Larsen
Mediaansvarlig
Assistenttrener kvinner
Tiller Idrettslag Fotball
www.tillerfotball.no Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.