Slik gikk det med 17-senior

Postet av Marius L. Larsen den 5. Jul 2018

Vi avslutter årets våroppsummering med våre eldste lag.

J17-1 leder 0. divisjon halvveis i sesongen.


De blåkledde fra Tillerbyen har virkelig fått vist fram sin beste side så langt i 2018, og vårsesongen for de eldste lagene har stort sett vært solid.

For J17-1 har våren vært tilnærmet prikkfri. Etter åtte kamper i 0. divisjon leder blåtrøyene med fire poengs margin til neste lag på tabellen, og de har fremdeles til gode å tape. En knepen 1-0-seier over Strindheim rett før ferien gjorde at laget har fått en liten luke på toppen med halve sesongen igjen å spille.

J17-2 innledet våren litt rotete, men en enorm sluttspurt med blant annet en 6-2-seier over Ørland på bortebane sørget for en imponerende 2. plass og en billett til høstens spissede 1. divisjon.

J17 er også i åttedelsfinalen i J16-NM.

G19-1 fikk kjenne på det å være favoritter for ofte, og de mistet en del poeng i starten av vårsesongen, men også her avsluttet de knallsterkt. Blant annet en 12-0-seier over Orkla 2 i siste kamp gjorde at Tiller skal spille i en spisset 1. divisjon til høsten.

G19-2 hadde en solid avslutning på vårsesongen med en sterk 7-1-seier over Byneset, og kapret dermed en respektabel 3. plass i sin 2. divisjonsavdeling.

G19 er også i sluttspillet i OBOS Cup.

Tabeller:
J17-1
J17-2
G19-1
G19-2


Kvinner på 2. plass - herrer langt bak toppen

Våre eldste spillere har hatt en variabel vårsesong, der unntaket er kvinner-1.

I sin 3. divisjonsdebut står blåtrøyene med solide seks seiere og to tap på sine åtte første kamper, der det unge laget tok sommerferie med 3-0-seier over Gimse og en flott 2. plass på tabellen.

Det enda yngre kvinner-2 er historisk i 4. divisjon, da Tiller som klubb aldri før har stilt to kvinnelag i en og samme sesong. I seniordebuten har de vært nære mange ganger, og de avsluttet våren med et 4-1-tap borte mot Brekken. De tar sommerferie på 10. plass på tabellen med sine seks poeng.

Kvinnelaget er også i sluttspillet i OBOS Cup og i åttedelsfinalen i J19-NM.

For herrelagene har det vært noen skuffende vårmåneder. Første- og andrelaget har levert svært svingende prestasjoner, og lagene ligger henholdsvis på 3.- og 5. plass i sine 6. divisjonsavdelinger, men med for mange poeng opp til serielederne at et opprykk virker fjernt.

Herrer-3 i sjuerserien har spilt fire kamper, og ligger på en hyggelig 2. plass på tabellen med sine ni poeng.

Tabeller:
Kvinner-1
Kvinner-2
Herrer-1
Herrer-2
Herrer-3


Tillerbyen med sterk juni

Fra 2019-sesongen er Tillerbyen FK historie, og Tiller IL Fotball overtar samarbeidsklubbens plass i seriesystemet etter et enstemmig årsmøte i begge klubber sikret et viktig vedtak for både nåtiden og framtiden.

I år stiller Tillerbyen med A-lag i Norsk Tipping-ligaen (3. divisjon) og B-lag i 6. divisjon, der både prestasjoner og resultater har tatt seg betraktelig opp etter en noe svak sesongstart.

A-laget ligger i skrivende stund på en 8. plass på tabellen etter å ha tatt ti poeng på sine fire siste kamper, der en nervepirrende 2-2-kamp borte mot Tynset var vårsesongens siste kamp.

B-laget innledet - i likhet med sine beste menn - sesongen med svake resultater, men med fire strake seiere ligger laget på femteplass på tabellen, kun fire poeng bak opprykksplass.

Tabeller:
Tillerbyen A
Tillerbyen BKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.