Leverte til terningkast seks

Postet av Marius L. Larsen den 29. Mai 2018

Tiller Idrettslag Fotball og Tillerbyen Fotballklubb høster overveldende skryt etter Breddekampen.

Søndag var en stor dag for store og små.


De blåkledde fra Tillerbyen fikk æren av å vise seg fra sin aller beste side i beste sendetid søndag ettermiddag. I forbindelse med kampen mellom Tillerbyen og Melhus ble det arrangert "Breddekampen" i regi av Norges Fotballforbund (NFF), Norsk Toppfotball (NTF) og Discovery.

Kampen ble vist direkte på Eurosport Norge med Kenneth Fredheim og Kjetil Rekdal som kommentatorer på TOBB Arena Sør, og et rekordpublikum på hele 764 møtte opp for å støtte sine helter på begge lag.

I etterkant av arrangementet var det bare skryt å motta fra medarrangørene.

- Vi er imponert over dugnadsånden til Tiller og Tillerbyen, og vi har bare lovord å gi tilbake til dere. Det var et fantastisk arrangement og topp service, så alle parter er strålende fornøyd med dagen på TOBB Arena Sør. Jeg må si det kvalifiserte til terningkast seks, forteller Iren Brynhildsen i NTF på telefon til Tiller Media.

Videre skriver Brynhildsen på e-post til klubbene og ansvarlige personer i NFF, NTF og Discovery:

"Stor takk til alle frivillige i Tiller Fotball og Tillerbyen FK som leverte en kamp på Eliteserien-nivå. Det var en stor fornøyelse for oss i Norsk Toppfotball å samarbeide med dere. Det var også et meget godt samarbeid mellom Rosenborg og Tillerbyen - Melhus.

I Fanzone på Lerkendal fortsatte solen å skinne, og Rosenborg tilrettela for en spennende COOP-fotballturnering for barn 9-10 år fra Tiller og Melhus. Begge breddeklubbene fikk også spesialtilbud på billetter til storkampen, og nesten 20.000 mennesker møtte opp til storkampen Rosenbog - Brann kl. 20.00. SuperSøndag ga seerrekord på TV Norge med 310.000 seere søndag kveld. Det er ny rekord for Discovery som rettighetshaver for Eliteserien.

Stor takk også til alle samarbeidspartnerne som bidro til å gjøre SuperSøndag til en stor opplevelse for alle fremmøtte på begge kampene. COOP, Altibox/NTE, Synsam og Egon City Syd var noen av de som bidro med spennende aktiviteter, trikseskole, Gullbilletter (Drømmekampen), konkurranser og premier som både små og store satte stor pris på. Radio Trondheim sendte «live» fra begge arenaer og bidro til å skape stor fotballstemning på Tiller og Lerkendal."Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.