Tillerbyen 0 - 1 Melhus

Postet av Marius L. Larsen den 28. Mai 2018

TOBB ARENA SØR (TILLER): De blåkledde skapte en folkefest med ny tilskuerrekord, men sviktet på kunstgresset.

Kristoffer Pires vant de fleste duellene, men klarte ikke å sende Tiller-publikumet i jubelrus.

De blåkledde fra Tillerbyen var ikke på stasjonen da fløytesignalet gikk, til tross for ekstra mange tilskuere på tribunen og med TV-kamera fra Eurosport Norge til stede i et ekstraordinært vårvær.

For før seks minutter var spilt sto det 0-1 i målprotokollen. Gjestene fra Melhus kom veldig lett gjennom på Tillerbyens høyre side, løp seg inn i 16-meteren og la et lavt innlegg på kloss hold som ble styrt i mål.

Hjemmelaget hadde lagt fra seg sjokkstarten, og fikk sin første store mulighet etter 15 minutter, men Vegard Eidets avslutning på Gard Killingbergs innlegg endte himmelhøyt over mål.

Vertene hadde flere gode muligheter utover i omgangen, men verken Andreas Druzkowskis skuddforsøk eller Kristoffer Pires' heading ville innenfor stengene.

Melhus fikk omgangens siste store målsjanse, men headingen fra ti meter smalt i kryssfestet.

Tverrliggertreff

Tillerbyen gikk ut av startblokkene i andre omgang, og mulig de hadde lagt TV-nervøsiteten bak seg.

Det var på dødball de skulle vise seg å være farligst. Først var Martin Berdal nære ved å styre inn 1-1 på et frispark fra Mats Ingebrigtsen, og deretter var det et under at en dobbelsjanse endte først med redning på strek og så en ny heading fra Pires i tverrliggeren.

Flere gode angrep ble rullet opp, og halvveis i andre omgang la Ronaldo pent ned til kaptein Magnus Bjerke på 14 meter, men skuddet ble greit reddet av Melhus' sisteskanse.

Rop på straffespark

Melhus hadde én sjanse i andre omgang, og den var stor. Tillerbyen mistet ballen på et offensivt hjørnespark, og Melhus kom tre mot en, men Tillerbyen-keeper Erland Tangvik reddet forsøket fra skrått hold på glimrende vis.

Tolv minutter før slutt sto Ruben Rostille helt alene i feltet, men headingen gikk et par meter utenfor. Kort tid senere måtte en Melhus-spiller redde på streken på nok et hjørnespark fra Ingebrigtsen, og før overtiden ropte hjemmelaget på straffespark ved to anledninger, men det ble ikke dømt.

På overtid headet Pires over mål på en ny corner, før Ingebrigtsens stolpetreff fra 20 meter var det siste som skjedde.

Tillerbyen tapte dermed den store Breddekampen 0-1, og ser nå muligheten til å revansjere seg i bortemøtet med Kolstad søndag 3. juni kl.18.00.

PS! Hele 764 tilskuere tok turen til TOBB Arena Sør under fantastiske rammer - en ny rekord for en seriekamp!

Tillerbyen FK 0 (0) - (1) 1 Melhus IL
0-1 6'

7. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Søndag 27. mai 2018 kl.15.00
Gult kort Tillerbyen: Ståle Singstad Stegavik (63')
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): 764

Erland Tangvik
Magnus Bjerke (k) - Kristoffer Pires Ferreira - Martin Kristoffer Berdal - Sindre Olufsen
Ståle Singstad Stegavik - Kjartan Ulstad - Mats Ingebrigtsen
Gard Ragnar Killingberg - Andreas Druzkowski - Vegard Eidet

Bytter:
58' Killingberg --> Ronaldo Pah Paul
69' Stegavik --> Niklas Lyngvær Iversen
69' Druzkowski --> Ruben Rostille
73' Bjerke --> Oskar Stølan
79' Eidet --> Alpha Doboyou

Ubenyttede reserver: Mats Woldmo Hagen, Preben Hald.