Innsamlingsaksjon for hjertestarter

Postet av Marius L. Larsen den 12. Mai 2018

Tiller-trener Ole-Petter Vinjevoll har startet en innsamlingsaksjon for innkjøp av hjertestarter, og han håper frivillige vil bidra til at dette blir en snarlig realitet.

Ole-Petter Vinjevoll på sidelinjen under årets utgave av Fjernvarmecupen.


Tiller Idrettslag Fotball opplever stadig et voksende engasjement gjennom både lag og klubb, og for Ole-Petter Vinjevoll er det ikke annerledes. Treneren, som har barn i Tiller IL Fotball, har et brennende engasjement for å gå til innkjøp av hjertestarter og sende trenere på førstehjelpskurs.

Hans innlegg på Facebook tok av både på egen profil og i utvalgte Tiller-grupper, og her er hans bønn for saken:

"Jeg har på eget initiativ startet en innsamlingsaksjon for kjøp av hjertestarter til fotballhuset. Jeg har jobbet med og drevet kurs i hjerte- og lungeredning i flere år, og synes det er veldig viktig å få på plass dette.
Ettersom Tiller Fotball har hatt mange utgifter vedrørende fotballhuset, så synes jeg Tiller som bydel må klare å skrape sammen noen kroner til dette formålet, som faktisk kan være livreddende.
Forskning viser at om hjertestarter blir brukt innen 3-5 minutter etter kollaps overlever 50-70 %. Sjansen for overlevelse reduseres med 10 % for hvert minutt det går før den blir tatt i bruk.
Jeg håper også at vi kan få inn nok penger til å holde førstehjelpskurs med bruk av hjertestarter til alle trenere og ellers så mange som mulig. Blir det penger til overs, er ønsket å kjøpe inn stropper til ryggbrettet jeg allerede har donert til klubben, til bruk om noen får rygg/nakkeskade på banen, og eventuelt annet sikkerhetsutstyr.
Valgfritt beløp kan vipses til vipsnr 520551, eller søk opp hjertestarter Tiller IL.
Spre dette på sosiale medier og ellers rundt omkring på Tiller.

På forhånd takk for ditt bidrag,
Ole-Petter"


Tiller Idrettslag Fotball oppfordrer på det sterkeste alle involverte i klubben om å støtte Ole-Petters innsamlingsaksjon. Innsamlingen går uavkortet til de konkrete formålene.

Forza Tiller!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.